Pandadoo – névre szóló kedvességek

Vannak tárgyak, melyeket érzelmekkel töltünk meg, emlékek kötődnek hozzájuk és fontos részévé válnak életünknek. Egy-egy  párnácska, vagy takaró hosszú évekig nélkülözhetetlen alvótárssá (sőt utazó- és sétálótárssá) szegődhet  gyerekeink mellé. Ezek a tárgyak biztonságot adnak és pusztán megtapintásukkal is varázslatos nyugalmat kölcsönöznek kis tulajdonosaiknak.

A Pandadoo célja, hogy olyan szerethető és egyedi tárgyakat hozzanak létre, melyek akár egy életre megőrzik számunkra a hozzájuk kötődő érzéseket, emlékeket.
A tökéletes minőség csupán “alap”. A kedves dizájn és a magával ragadó egyediség az, ami miatt igazán megszerettük őket.

Takaróik, párnáik mind kézzel rajzolt, egyedi tervezésű darabok, melyekre rákerül a tulajdonosa neve, de rájuk kerülhetnek családi fotók, vagy akár egy-egy igazán fontos esemény fényképei is.
Ezek a puha takarók örök emlékek maradnak minden családban.

És mi történik, mikor a Pandadoo pihe-puhasága találkozik a szuper-cukisággal? …hát az egy gyönyörű barátság kezdete!

Így van a Pandadoo a Freshkával. Együtt, karöltve hoztak létre ellenállhatatlan csomagokat a legszerencsésebb babáknak és gyerekeknek. A csomagok része egy egyedi, névre szóló  baba- vagy gyerektakaró és egy horgolt  figura.
Kíváncsivá tettünk?

Itt megtalálod kollekciójukat bevezető áron.

 

MEGOSZTÁS