Oxigén élmény újratöltve

Az elmúlt hónapok rengeteg nevetéssel, sírással gazdagítottak, ám a bezártságból eredő frusztráció ideje elengedni és újra szabadnak, élettel telinek, biztonságban érezni magunkat. Nyaraljunk idén? A döntés egyéni. Az Oxigén Family Hotel****superior  csapata mindent megtesz azért, hogy az ide látogató családok maximálisan biztonságban átadhassák magukat a felhőtlen szórakozásnak, és élvezzék a szálloda magas minőségű szolgáltatásait.

Családi nyaralás

Az erdei wellness hotel Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén fekszik, mesebeli 4 hektáros ősfás parkban. A családok apró tagjai számára a Páfrány Activity Park számtalan játéklehetőséget kínál, a környéken sok kirándulóhely érhető el, rossz idő esetén pedig Zen Spa családi wellness birodalom és beltéri programok szórakoztatják a Vendégeket. A Galassy kastély egykori épületében kialakított egyedi hangulatú szobák mindegyikébe kérhetők bababarát és gyerekbarát kiegészítők.

 

Gyerek all inclusive ellátás

Minden 10 év alatti gyerkőc all inclusive ellátást kap, ami azt jelenti, hogy napi 5 főétkezést biztosítanak, hogy ne kelljen a reggeli, ebéd és vacsora időpontjához kötődniük. A babák számára Hipp bébiételek kínálatából választhatunk, de elérhető friss gyümölcs és innivaló is egész nap. Ételeiket nagyrészt helyi alapanyagokból készítik, amelyek között megtalálhatóak hagyományos és nemzetközi fogások is.

Gyerekprogramok a szállodában

Lelkes animátorcsapatunk az év 365 napján korosztály szerinti kreatív, fejlesztőgyerekprogramokat szervez. A nagyobbaknak kézműves foglalkozások, mini chef,aquafitness, minidisco; a picik babaúszáson, babamasszázson, csiri-biri babatornán vagy kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozáson is részt vehetnek. Kellemes időben akár 4 hektárnyi játszótéren és kalandparkban lehet egész nap mókázni, az égig érő fák biztonságot nyújtó árnyékában.

Páfrány, a kicsik barátja

Páfrány a bababarátszálloda kabalaállata, a gyerekek kis barátja. Nagyon szeret játszani, kedvenc eledele a friss alma és persze a legváratlanabb helyeken bukkan fel az erdei hotel bármely sarkában, például a Dínó Játszóházban, a minidiscoban, a Páfrány Activity Parkban és a Mókus kalandparkban is.

Élménygarancia

A gyerekbarát szálloda teljes mértékben elkötelezett a biztonságos és minőségi szolgáltatások mellett. Fontos, hogy az ide utazó családok az eltöltött napok után valódi Oxigén élménnyel gazdagon, azzal a gondolattal távozzanak, hogy varázslatos élménybenvan részük és visszatérnek szívesen. Az Oxigén Family Hotel****superior garanciát vállal rá, hogy náluk minden baba és gyerkőc jól szórakozik, ezért bevezettékaz élménygarancia szolgáltatást. A higiéniai intézkedésekről a honlapjukon érhető el bővebb információ.

Noszvaji élmények

Noszvaj a Bükk hegység déli kapujában fekszik, erdői-lankái lágyan belesimulnak a tájba, és számos érdekes programot kínál. A Meseút a faluban elérhető kalandos fejtörő, klassz családi program kicsikkel vagy nagyobbakkal. A barlanglakások inspiráló atmoszférája, vagy a De la Motte kastély évszázados falainak csodája is egy délutánt betöltő szórakozás lehet. Az aktívabb családoknak pedig hosszabb-rövidebb séta-, és túraútvonalak bebarangolása előtt vagy után érdemes a síkfőkúti tó mellett piknikezni pihenésképpen. Lélegezzetek fel! Noszvaj szeretettel és élményekkel vár minden kirándulni vágyó családot.

Oxigén FamilyHotel****superior

info@oxigenhotel.hu

+36 36 563 300

+36 30 499 3025