Otthon se maradjatok Danubius sárkányok nélkül!

A Danubius Bubbles Club barátságos sárkányai – a nagyevő Drazsé, a bölcs Dany, az éles elméjű Tiko és a makrancos kis Yoyo – gyorsan utat találnak a Danubius gyerekbarát szállodákban lakó kis vendégek szívéhez a szállodai nyaralás alatt.

Bizony gyakran előfordul, hogy gyermekeink nem akarnak hazamenni a szállodából, annyira megszerették a kedves sárkányokat és a sok-sok vidám játékot. Mi, szülők, pedig mindent elkövetünk, hogy megvigasztaljuk a kicsiket, és azzal biztassuk őket, hogy nemsokára visszajövünk Bükre, Hévízre vagy a Balatonra.

Kedves Szülők, jó hírünk van Számotokra! Vegyétek körül gyermekeiteket Danubius sárkányokkal otthon is! A Danubius weboldaláról letölthető sárkányos színezők és sárkányos órarendek vidámmá varázsolják a tanév kezdetét.
Szeretnétek meglepni gyermekeiteket, unokáitokat Danubius plüss sárkányokkal? Tetszenek a narancsszínű Bubbles pólók? Netán Bubbles füzetekre vagy bögrére is igent mondanátok?

Ha csatlakoztatok a Danubius EuroPoints törzsvendégprogramhoz, igazán könnyű dolgotok van!
Danubius törzsvendégként lehetőségetek van arra, hogy az összegyűjtött pontokat akár kedves ajándéktárgyakra, Bubbles emlékekre, játékokra váltsátok.

Az EuroPontokra könnyedén szert tehetünk, hiszen elegendő regisztrálnunk a Danubius EuroPoints törzsvendég programba, és máris, minden szállodai tartózkodás után pontokat írnak jóvá számunkra törzsvendég kártyánkra. A Danubius pontgyűjtő kártyán jóváírt pontokat később beválthatjuk szállásra, továbbá gasztronómia vagy wellness, illetve gyógykezelések költségeit csökkenthetjük vele.

Nemrég  újabb körrel bővült az EuroPont beváltási lehetősége: Danubius Bubbles Club emléktárgyakat, ajándékokat, játékokat kérhetünk pontjainkért. Így nem csak a szülők, de a gyerekek is részesei lehetnek annak a csodás érzésnek, amikor a hűség megtérül. De lássuk, mikre tehetünk szert pontjainkból!

Ötven pont alatt olyan apróságokat gyűjthetünk be, mint a ceruzakészlet, a hűtőmágnes, a kislabda vagy a kitűző, de a nyár kihagyhatatlan strandlabdája vagy buborékfújója is mienk lehet pont 50 pontért. Ha egy kicsit állhatatosabbak voltunk, és több pontunk van már, akkor 200 pontért már egy Farkasházi Réka és a Tintanyúl CD boldog tulajdonosai lehetünk. Azok a gyerekek, akik végérvényesen beleszerettek a Bubbles Club vidám kissárkányaiba, jó hír, hogy 300 pontonként akár mind a négy sárkányt megszerezhetik, vagy 400 pontért hazavihetik a sárkánykalandokat tartalmazó mesekönyvek egyikét, hogy otthon újraélhessék kedvenceik történetét.

Csatlakozzatok a Danubius Bubbles Club facebook oldalához és figyeljétek ajánlatainkat, akcióinkat a Danubius weboldalon!

 

 

 

 

MEGOSZTÁS