Ötleteljünk együtt a nyárra! – Zsaru tábor

táborNCIS, CSI, Columbo, Dr Csont, Poirot? Nem! Zsaru Tábor! Tudd meg, mi az igazság!
Hogyan, mivel helyszínelnek az igazi zsaruk! Tudd meg, mi a különbség a fehér és fekete derékszíjas rendőrök között! Igazoltass aktív rendőrökkel! Nézd meg, hogyan derítik fel a bűnügyeket a gyakorlott nyomozók! Hallgass tőlük élménybeszámolókat! Nézd meg belülről, hogyan mérnek sebességet a rend őrei! Akarsz lőni is különböző fegyverekkel? Itt megteheted! Szeretnél beülni a legújabb rendőrautóba? Mi megmutatjuk! Voltál már olyan múzeumban, ahol rengeteg rendőrségi relikvia van? Nem? Itt az ideje, hogy láss ilyet is! Szeretnéd játékos formában elsajátítani a kerékpáros közlekedés szabályait? Kirándulnál a Hortobágyra két keréken? Akkor itt a helyed! Gyere el táborunkba, nézd meg közelről a rendőrök munkáját, hátha egyszer te is kedvet kapsz ehhez a hivatáshoz! És hogy valóban jól érezd magad, gondoskodunk számodra meglepetésről is!

 

Táborozóink Bűnügyi Technikai napon vehetnek részt, testközelből láthatják a nyomozók és a közlekedésiek munkáját. Edzőnk útmutatása alapján önvédelmi technikákat sajátíthatnak el, a lövészeten pedig a koncentrációnak és precizitásnak veszik hasznát. A testi és lelki edzettségükről végül a bátorságpróbán tehetnek tanúbizonyságot.

A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

 

Minden táborunk programjának szerves része a Püspökladányi Strandfürdőben való lubickolás, a farkasszigeti Arborétum látogatása, lovas szekeres vagy kerékpáros túra a Hortobágy, a Nagykunság és a Nagy-Sárrét tájegységek találkozásánál fekvő alföldi tájon, számháború, valamint a hamisítatlan tábori hangulatot biztosító karaoke verseny és diszkó, no meg tábortűz, szalonnasütés.

 

Budapestről, valamint Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen irányból vonattal csoportot utaztatunk táborunkba.

Turnus: 2015. július 19−25.

A tábor részvételi díja: 49.800 Ft.

A tábor helyszíne: Püspökladány

 

Forrás: taborfigyelo.hu

 

MEGOSZTÁS