Ötleteljünk együtt a nyárra! – Jogi tábor

jogitáborMivel a nyári táboroztatás nemcsak a gyerekek, de – talán sokkal inkább – a szülők szívügye is, ezért szeretnénk Nektek bemutatni néhány számunkra különleges tematikájú tábort. Arra az esetre, ha mondjuk a gyerekek már unják a klassz, de “megszokott” kaland, nomád, sport és ehhez hasonló táborokat.

Következő cikksorozatunk, ebben próbál segítséget nyújtani.

Kedves Szülők, ötleteljünk együtt a nyárra!

Te, én, mi és az emberi jogok

Hogy milyen lesz a táborozás, az a tábor jellegén, a vezetőkön és a táborlakókon is múlik. A tábori élmények évek múltán is fel-felderengenek: sokan felnőttként is gyermek- vagy kamaszkoruk legszebb nyarára emlékeznek vissza, ha kedvenc táborukra gondolnak. A táborozás tehát nagyon jól sülhet el, ha körültekintéssel választasz.

A „Te, én mi és az emberi jogok” kurzus az Amnesty International Magyarország képzői által tartott emberi jogi foglalkozássorozat. Ha érdekelnek az emberi jogok, a világban történő emberi jogi sérelmek, szeretnél belelátni egy civil szervezet működésébe, szeretnéd tudni, mit jelent a gyűlölet-bűncselekmény, hogyan lehet az előítéleteket drámajátékokkal feloldani, és szeretnél te is másokkal együtt egy gyűlölet nélküli világról gondolkodni, válaszd ezt a kurzust!

Turnusok:

  • 2015. július 19–25.
  • 2015. július 26. augusztus 1.
  • 2015. augusztus 2–8.

Programok:

A délutánok és esték, ahol végre (de nem végleg) elveszítheted a fejed:

Activity show, Álarckészítés, Animal Cannibals, Bábkészítés, Batikolás, Bátorságpróba, Bográcsolás, Bohócok, Capoeira-bemutató, Céllövészet, Csocsó, Csokigép, Cyber-szkander, Dinnyeevés, Dobolás, Égövi vetélkedők, Éjféli eredményhirdetés, Éjjeli filmvetítés, Éjszakai koncert gyertyafénnyel és didzseriduval, Éjszakai maratoni filmklub, Élménypark, Filmezés, kamerák és állványok, Filmvetítés, filmek, Foci, Focibajnokság, Garden party, Graffiti, Gyöngyfűzés, Gyurmafilmek, Hastáncosnő, Horrorfilmvetítés és ijesztgetés, Jutalomosztás, Karaoke-show, Kendőfestés, Ki mit tud?, Kínai nap, Kalózok kincse, Koboldok városa, Kosárfonás, Kosárlabda, Kosárlabda-bajnokság, Krimijáték, Kung-fu bemutató, Labirintus, Lovagi torna, Mesék a SZÍN-Házakból, Mesés stílusgyakorlatok, Őrtorony, Őszinteségi óra, Pizzarendelés, Pudingfőzés, Sakk, Színházi díszletváros, Szolgáltatóház, Welcome party, és még:

 

Rádiózás, reggeli, reggeli aerobik, repülőgépes bemutató, rézékszerkészítés, Rögtön jövök!, röplabda, röplabda show, rüdelope, strand, stratégiai megbeszélés, Süss fel, nap!, szabadprogram, szabadtéri dizsi, számháború, számtechversenyek, szavazás, szemétszedés, szendvicskészítő verseny, szépségverseny, szerencsekerék, szigorúan takarodó, színdarab, színészet, szintfelmérés, szülinap, tábornyitó, táboros filmek vetítése, tábortűz, takarodó, talk show, teaház, tésztafőzés, tesztírás, Tipi, Total Wetcsata, totális rendrakás, török nap, under 14 party, űrséta, üvegfestés, vacsora, választási beszédek, választások, városi vetélkedő, vecsernye, villanyoltás, zászlókészítés…

 

Árak:

  • 1 turnus 60 000 Ft (ebből 4000 Ft zsebpénz/büfépénz vagy buszköltség).
  • 2 turnus 2 x 60 000 = 120 000 Ft (ebből 8 000 Ft zsebpénz, illetve választható 4000 buszköltség).
  • 3 turnus 3 x 60 000 = 180 000 = 150 000 Ft. Ilyenkor nem jár büfépénz. A választható különbusz pluszköltsége 4000 Ft.

Plusz beszervezési kedvezmény: Hozz 3 új táborozót és ingyen táborozhatsz!

 

Forrás: taborfigyelo.hu

MEGOSZTÁS