Őszi szünet a Balatonnál, a siófoki Residence Hotel Balaton****-ban

A Residence Hotel Balaton**** Siófokon az őszi szünetben is várja a családokat. A kellemes időjárás megfelelő körülményeket teremt a parti sétákhoz, csodálhatjuk a tó szépségét és nyugalmát.

A parton futkározva a gyerekek máris elfelejtik az iskolapadban történt megpróbáltatásokat. Bár a tó vizének hőmérséklete fürdőzésre már nem alkalmas, a pancsolás mégsem marad el, hiszen a Residence Hotel Balaton****Superior az egész család számára tartogat vidám perceket. Ezen kívül játszóházzal, foglalkoztató füzettel és animációval várják a gyerekeket. Szeptemberi foglalás esetén pedig igazán jó árakra számíthatunk.

Családbarát hotel – boldog gyermek – boldog szülő

A hotel nagy figyelmet fordít arra, hogy az egész család együtt vagy akár külön-külön is jól érezze magát. Csendes wellness idején a gyermekek nem látogathatják a wellness részleget, így ebben az időben a szülők kellemesen tölthetnek egy-két órát kettesben, szaunázással, fürdőzéssel. (Csendes wellness időpontok: reggel 7:00 és 9:00 óra között, este 20:00 és 22:00 óra között.) Természetesen amíg a felnőttek kettesben vannak, a kicsik sem maradnak programok nélkül, hiszen a játszóház számos vidám kalandot tartogat számukra, valamint gyermek animációt is biztosítanak. (A részletekről a recepció munkatársai adnak tájékoztatást.) Ezen kívüli időpontokban pedig az egész család önfeledten pancsolhat a családi medencében.


Residence Gasztro élmények

A hotel exkluzív berendezésű étterme az őszi szünetben is várja családi kikapcsolódásra érkező vendégeit. Színes kínálatában nem csupán hagyományos ételeket kóstolhatnak az oda látogatók, egyaránt gondoltak a vegetáriánusokra, valamint az alakbarát reformkonyha kedvelőire is. Kérje gyermekének a szálloda foglalkoztató füzetét, mely az étkezések alkalmával igazán hasznos, hiszen a színes, játékos füzet hosszú időre leköti a kicsi figyelmét, így a szülők kellemesen beszélgethetnek az ebéd vagy a vacsora mellett.

Őszi szünet a BalatonnálCsomagajánlat

Köszi Nagyi, hogy a nyáron vigyáztál rám! – A nagyszülők is megérdemlik a pihenést!

A nagymamák és a nagypapák bőséggel kiveszik részüket a nyári gyerekfelügyeletből. Teszik ezt persze boldogan, mert minden nagyszülőnek az unokája a legnagyobb kincse. Nyár végére azért ők is elfáradnak, hiszen az eleven gyereksereggel nem könnyű tartani a tempót. Köszönjük meg nekik a sok segítséget és ajándékozzunk nekik egy kellemes őszi wellness pihenést! A Residence Hotel extra kedvezményes ajánlata éppen nekik készült. Szerepel benne többek között ingyenes balatoni hajókázás, ingyenes Víztorony belépőjegy, ajándék délutáni sütemény és kávé, valamint egy 15 perces ajándék masszázs is. (Ez az ajánlat kizárólag 55 év feletti vendégek részére készült.)

Köszönet a nagyszülőknek: Örökifjak az indián nyárbanCsomagajánlat

MEGOSZTÁS