Őszi felfrissülési tippek

Nyári időszakot követően érdemes hajunknak felfrissíteni, ápolni egy intenzív pakolással, melyhez tökéletes megoldásokat hoztunk nektek, amiket teszteltünk is, így valóban jó szívvel ajánljuk! 

Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló hajkezelési szett – a szebb hajért, mint amiről valaha álmodtál!

Melyik az a non plus ultra termék, ami a legyengült, száraz és sérült hajat tápanyagokkal látja el, ami így újra régi fényében tündökölhet? A válaszunk egyértelmű: a Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló hajkezelési szett, 4x 20 ml-es kiszerelésben

Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló készítmény 4 egyedi intenzív kezelésből álló, mely mélyen táplálja és erősíti a hajat.
A kezelést követően könnyen fésülhetővé, rugalmassá és egészségessé varázsolja a hajkoronát már az első használat után és véd a töredezéstől is. E-vitamin tartalmának köszönhetően növeli a haj fényét, amely kémiai és hőkárosodások következtében elvész, antioxidáns hatásával támogatja a fejbőr és a haj egészségét.
– a kakaóvaj – elősegíti a töredezett haj regenerációját és jótékony hatással van a fejbőrre

Az intenzív hajkezelés csomag javasolt fogyasztói ára: 4990.-Ft

GUM TRAV-LER fogközi kefék számára nincs elérhetetlen

GUM® TRAV-LER fogközi kefék elengedhetetlenek a fogközök hatékony és alapos tisztításához. Az új GUM TRAV-LER fogközi kefe az innovatív trianguláris szálaknak köszönhetően 25% több foglepedéket távolít el a klasszikus nylon szállal szemben. A szálak klórhexidinnel (CHX) vannak impregnálva, ami nagymértékben csökkenti a kefe szennyeződését. Használata egyszerű a fogszabályzót viselők számára is, ergonomikus nyéllel és csúszásgátló borítással rendelkezik, a hajlékony nyaknak köszönhetően, könnyedén elérhetővé válnak a hátsó fogközök is. A fogzománc és íny felsértésének elkerülése érdekében a huzal vékony gumi réteggel van ellátva, a műanyag kupak, amely csúcsán szellőzőnyílás van, két funkciót lát el – védi a sörtéket a szennyeződéstől, illetve nyél végéhez erősítve meghosszabbítható, így könnyen elérhetővé válnak a hátsó fogközök is.

Javasolt fogyasztói ára: 1690.-

Marvis, az elegáns retro dizájn képviselője

Engedjük, hogy az olaszok egy olyan hétköznapi dolgot, mint a fogmosás, élménnyé varázsoljanak! A Marvis márkanevet azok a fogkrémek tették világszerte ismertté, amelyek a XX. század 70-es éveiben jelentek meg a piacon és kultikus csomagolásaik inkább hasonlítottak olajfestékes tubusra, mint fogkrémre. A Marvis a kezdetektől fogva olyan innovatív és szokatlan ízekkel kisérletezett, amilyet nem igazán csinált előtte más a piacon, ez a filozófia a mai napig jellemző a firenze-i cégre. A fogkrémeket egy több éves recept szerint gyártják, amely gazdag, finom textúrát biztosít, ennek köszönhetően az ízek nagyon intenzívek és frissítőek. A fogkrémek mindemellett hatékonyan tisztítják és védik a fogakat, segítenek megelőzni nemcsak a fogszuvasodást, hanem a fogkő és a lepedék képződését is.

Így válik egy mindennapos rutintevékenység az izlelőbimbók számára is élményekkel teli pillanattá, az elegáns retro dizájn pedig a szemnek is tetszetős.

Marvis fogkrémek javasolt fogyasztói ára íztől függően: 2700-3250.-Ft

A TePe fogkefék mind a felnőttek, mind a gyerekek estében rendkívül népszerűek

A fogkefék háromszög alakú fejjel, lapos nyéllel, és puha, egyenes metszésű sörtékkel könnyeddé teszik az alapos fogmosást. Ergonomikus kialakítása, lapos nyele segíti a helyes tartást, háromszög alakú fejének köszönhetően a hátsó fogak tisztítása is könnyedén elérhető. A kefe fejének dőlése állítható forró vízben történő felmelegítés után, a nyaki rész kívánt helyzetbe való hajlításával. Vidám színekben kapható, mindenki megtalálja a kedvencét.

A 3 db-os szett javasolt fogyasztói ár: 1950.-Ft

Forrás és fotók: Profimed