Önfeledt szórakozás a Familyparkban!

„Vidám vizes kalandok” várják a látogatókat a Familyparkban a Vízmű (Wasserwerk) névre keresztelt attrakciónál! Ausztria legnagyobb vidámparkjában a vizes játszótereknek köszönhetően könnyű elviselni a nyári hőséget. Szeretnél még jobban lehűlni?

Akkor irány a Krokópálya (Krokobahn), ahol az izgalmas csúszdázást követően garantált a frissítő vízpermet.

Krokobahn_cHafenscher_Web

A Repülő halak (Fliegende Fische) körhintánál mindenki maga döntheti el, hogy a tengeri lények vízsugarai elől el akar-e menekülni vagy szándékosan belerepül.

FliegendeFische_cHafenscher_Web

Leonardo repülő szerkezetén (Leonardos Flugmaschine) úgy érezhetjük magunkat, mintha egy városnéző repülést tennénk Róma felett – igazi mediterrán hangulat Burgenlandban!

A 2021-es szezon fénypontjai

A vadonatúj Stellariumot mindenképpen érdemes kipróbálni. A mozgó attrakció levegőben egymásba kapaszkodó négy karjának hipnotikus mozgása nemcsak az utasokat, hanem a nézőket is lenyűgözi.

Stellarium_9cKama_Web

Kalandok este 19 óráig

A meleg nyári esték kihasználása érdekében a Familypark július 12-től minden nap 19 óráig tart nyitva! Vegyétek meg már most a jegyeteket: www.familypark.at/hu/ticket

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos biztonsági intézkedések

Kérjük, a Familyparkba tett látogatás előtt tájékozódjatok és vegyétek figyelembe a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos biztonsági intézkedéseket, amelyek naprakész verzióját a következő oldalon találhatjátok meg: https://www.familypark.at/faqs-corona/

A jegyértékesítés és a helyfoglalás a honlapjukon található online áruházon keresztül történik. Fontos! Az éves bérlettel rendelkezőknek előzetesen szintén időpontot kell foglalniuk online.

Promóció