A nyugalom áradása – Töltődj fel férjeddel a Duna Relax Hotelben

Mintegy 50 kilométerre a fővárostól, legnagyobb folyónk, a Duna csendes, ráckevei oldalágában található a nyugalom szigete. Ha meg szeretne feledkezni a város zajától, kikapcsolódni a hétköznapok rohanásából, hogy párjával kettesben újra rátaláljon a rég elfeledett lelki békére és harmóniára, válassza a felnőttbarát Duna Relax Hotelt Ráckevén.

Keresve sem találhatna az ország közepén, a főváros közelében családiasabb szállodát, ahol a vendégek mégis különleges környezetben élvezhetik a test és lélek harmóniáját. A cseppnyi luxussal fűszerezett, elegáns környezet, a szemet gyönyörködtető részletek, pazar színek pompája mindjárt érkezéskor elvarázsolja a vendégeket. A tavasszal virágpompába boruló kert, a megannyi elvonulásra alkalmas zug, a felfrissülés számos lehetőségét biztosító, római termákat idéző wellness birodalom, az egész nyáron csábító külső medence mind-mind a friss, pozitív energiákkal való feltöltődést szolgálják. A nálunk töltött napok után így nemcsak kipihenve, hanem újra egymásra és valami rég elveszettnek hittre rátalálva térhetnek vissza a hétköznapok világába.

A kimondottan felnőttbarát szolgáltatáspalettával megújult szálloda programjai kielégítik mind az aktív, mind a passzív pihenés kedvelőit. Az előbbiek számára az aqua fittness, a Nordic walking, a vizi sport és a kerékpározás nyújt remek lehetőségeket, míg az elmélyült nyugalomra vágyók mandalakészítő, meditációs, jóga és relaxációs programokon vehetnek részt, vagy romantikus sétákat tehetnek Ráckeve zegzugos utcáiban.

A felnőtteknek szóló kényeztetésből nem maradhatnak ki a gasztronómiai élmények sem. A bőséges svédasztalon egészséges, mégis íncsiklandozó finomságok – szinte minden alkalommal halkülönlegességek is! – várják vendégeinket. Ami ízlett, akár meg is vásárolható szerdán és szombaton a híres ráckevei piacon.

Tekintsétek meg és válasszátok Relax csomagot! A részletekért érdeklődjetek honlapjukon vagy kollégáiknál!

 

Promóció