Nyereményjátékunk indul Bioderma termékekért!

Új játékkal készültünk Nektek a Happy Family Facebook oldalunkon és a témája mi lenne más, mint egy kis kényeztetés? Ráadásul most a nyereményben a család minden tagja megtalálhatja a kedvencét!

Emlékeztek rá? Már többször foglalkoztunk a Bioderma különleges bőrápolási termékeivel –  és igazán nagyon szeretjük őket – , így arra gondoltunk, hogy itt az idő, hogy Titeket is meglepjünk vele. Hogy mik is várnak a csomagban a 3 szerencsés nyertesre?

  • az egyik az idén Cosmo Beauty Awards díjas, arc- és sminklemosó micellaoldat,              a Bioderma Sensibio H2O arc- és sminklemosó érzékeny bőrre,  250 ml
  • a gyermeked érzékeny bőrének elengedhetetlen és szuper napvédelmet biztosító Photoderm KID tej SPF50+ 100 ml
  • és a mindennapi  nyugtató hatású  Atoderm tusfürdő 200 ml

És most jön a lényeg! Három szerencsés játékosunk kipróbálhatja mindhárom terméket, vagy meg is oszthatja a szeretteivel! Hogy mit kell tenni hozzá?

A feladat teljesen egyszerű: a játék posztja alatt taggeld két barátnődet, kolléganődet, ismerősödet, akikkel szívesen kipróbálnátok a Bioderma szuper termékeit, és ha Ti lesztek a szerencsések, megnyerhetitek a 3 db, egyenként 13 332 Ft értékű Bioderma csomagot.

A játék időtartama: 2018. június 1. 12.00 – június 7. 19.59.-ig

Sorsolás: 2018. június 8-án, 12.00-kor

Csak súgunk, ha szólsz barátnőidnek, hogy kommenteljenek és taggeljenek ők is, nő az esélyetek! Játékra fel!

A játékszabályt itt olvashatjátok.

MEGOSZTÁS