10 ok, hogy miért jó Pesten nyaralni!

No. 1 biztonságos élményfürdő és hotel

Ahogy azt már nagyon jól tudjátok, a karanténból „kiszabadulva” szerkesztőségünkkel körbenéztünk, a hazai desztinációk, családbarát fürdők terén is. Nagyon jó hírünk van számotokra, mert megtaláltuk a TOP10 legbiztonságosabb lehetőséget, azok közül is bemutatunk Számotokra most egy olyan non plus ultra helyszínt, amit a legjobb szívvel ajánlunk, hiszen mindenhol a kiemelt biztonságot tartják a legfontosabbnak, és a lehető legtökéletesebben odafigyelnek a higiénés szabályokra.

Tekintsd meg itt a fürdő vonatkozó működési szabályzatát…

Bátran állíthatjuk, hogy ezt bizony jól is teszik, mert tudatossággal és kellő óvatossággal a nyaralás valójában gondtalan lesz minden rövidebb-hosszabb időre odautazó, nyaralni vágyó család számára. Garantáltan igazi felüdülés vár a család aprajára-nagyjára!

Amikor a családi nyaralásunkat tervezzük, megpróbálunk minden eshetőségre felkészülni, de sokszor mindhiába.  Egy elkallódott bőrönd, a meteorológiai előrejelzésnek fittyet hányó időjárás, vagy a könnyes szemű gyermekünk, akinek megint otthon maradt a kedvenc alvómacija, könnyen keserű pirulává válhatnak.

Minek bonyolítani, ha nem muszáj? Gondoljatok egy merészet és nyaraljatok Pesten!

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő ehhez egy kitűnő választás! Hogy miért?

  1. Az utazással eltöltött időt, a nyaralásra is fordíthatjátok!
  2. Egy hely minden igényre Miért mondanánk le a gyerekek szórakozásáért, a minket is megillető pihenésről, a kulturális, gasztronómiai kalandokról, ha mindezt egyszerre átélhetjük. Egy nagyvárossal körülvett resort tökéletesen alkalmas a pihenésre és az aktív városlátogatásra is.
  3. Tengerpartot idéző környezet Az Aquaworld Élményfürdő igazi tengerparti élményeket kínál: csúszdák, medencék, szárazföldi játszóház, hatalmas strand és hazánk legnagyobb vizes játszótere várja a nyaralókat.
  4. A rosszidő sem akadály A vizesbirodalom hatalmas fedett élményfürdővel és játszóházzal is rendelkezik, így legyen bármilyen az idő, itt mindig sütni fog a nap.
  5. Csak, mint otthon Költözzünk be az exkluzív családi szobák vagy minden igénynek megfelelő apartmanok egyikébe, azonnal váltsunk fürdőruhára és már kezdődhet is a vég nélküli móka.
  6. Izgalmas animációs programok A vizes élmények mellett változatos foglalkozásokból sem lesz hiány, így a kölykök garantáltan nem fognak unatkozni.
  7. A szülőknek is jár a kikapcs A nyaralás elengedhetetlen része, hogy mi szülők is megengedhessünk magunknak egy kis privát időt, erre kiváló helyszín a szálloda spa részlege, vagy például a Lobby bár, ahol finom koktélokat is megkóstolhatunk.
  8. Budapest te csodás! Könnyen felfedezhetjük Európa egyik legpezsgőbb fővárosát, a szálloda által biztosított ingyenes buszjárat segítségével, mely naponta több alkalommal oda-visza közlekedik.
  9. Ja és az otthon maradt maciért, akár haza is ugorhatunkJ
  10. Nincs már több szabitok? Vagy még nyaralás előtt álltok? Csempésszetek a nyárba minél több Aquaworld pillanatot! Itt minden adott ahhoz, hogy akár egyetlen nap alatt is úgy érezhessétek magatokat, mintha nyaralnátok.

További információ és szobafoglalás:

www.aquaworldresort.hu

#Promóció