Nincs időd, hogy munka mellett tanár is legyél? A Happy Family karantén-tanodája segít nektek!

Bátran mondhatjuk, mindannyian érezzük, hogy ebben a több mint izgalmas, nagy kihívásokat rejtő „mindenki home office-ban tolja” időszakban van a legnagyobb szükség a gyerekek tanulásban, haladásban való segítésére, támogatására.

Ezért szerkesztőségünk összefogott, és tanítói, pedagógusi, nyelvtanári diplomával rendelkező kollégáink örömmel állnak rendelkezésetekre, hogy levegyük a terheket a gyerekekkel való együtt tanulásról:

  • napi szinten is akár
  • igény szerint, alkalmanként
  • több, egy osztályba járó gyermeknek is egyszerre, max. 5 gyerek számára, tehát csoportosan is.

Korrepetálást, együtt tanulást vállalunk online, skype-on, FB messenger videón, FaceTime-on, illetve bármely rendelkezésre álló technikai fórumon előre egyeztetett időpontokban.

  • alsó tagozatosoknak minden tantárgyat

  • francia, német, és angol nyelvtanítást alsó tagozattól a gimnázium végéig, és érettségire, nyelvvizsgára felkészítést

Ha érdekes lehet a te családodban, vagy rokonod, ismerősöd családjának, mert már azt sem tudod, hova kapjál, melyik gyerekkel, hogyan haladj, jelezz, készen állunk! Facebook oldalunkon privát üzenetben, vagy az info@happyfamily.hu mailcímre várjuk jelentkezéseteket. Mindenkivel egyénenként egyeztetjük a részleteket, – annak fényében, hogy hány tantárgyból, hogy napi szinten-e, vagy alkalmanként szeretnétek a támogatást, egyénileg, vagy összefogva más gyermekekkel – átbeszéljük a kéréseket, haladást, nagy örömmel állunk rendelkezésetekre!

RÁADÁSUL, ami jó hír még, hogy a gyerekeket is inspiráljuk, megjutalmazzuk! Minden velünk tanuló, 5-öst, dicséretet, piros pontot bezsebelő gyermek családjával részt vesz a nyári, családos wellness pihenés játékunkban, amihez nem kell mást tenni, mint a gyermek ellenőrzőjét, tájékoztatóját minden hónap utolsó napján 9-20 óra között, szkennelve, vagy befotózva átküldeni info@happyfamily.hu mailcímünkre, a tárgyban feltüntetve, hogy Happy Family Karantén-tanoda, és máris benne vagytok a motivációs játékban! Milyen jól is fog esni majd egy igazi, családos kiruccanás, amiről most csak ábrándozhatunk! Jelentkezésetek esetén küldjük a játékban való részvétel szabályzatát is.

LEGYEN VIDÁM A TANULÁS A HAPPY FAMILYVEL!

Jelentkezz itt: info@happyfamily.hu