Németországi biztonságos, családos utazási ötletek – 1. rész

A karanténból „kiszabadulva” szerkesztőségünkkel körbenéztünk, a német desztinációk, családbarát utazási célok terén is. Nagyon jó hírünk van számotokra, mert megtaláltuk a TOP20 legbiztonságosabb lehetőséget, azok közül is bemutatunk Számotokra több olyan ötletet, helyszínt, amit a legjobb szívvel ajánlunk, hiszen mindenhol a kiemelt biztonságot tartják a legfontosabbnak, és a lehető legtökéletesebben odafigyelnek a higiénés szabályokra. Bátran állíthatjuk, hogy ezt bizony jól is teszik, mert tudatossággal és kellő óvatossággal a nyaralás is gondtalan lesz minden odautazó, nyaralni vágyók számára. Igazi felüdülés vár a család aprajára-nagyjára!

Nézzük a részleteket, tartsatok velünk!

Németország gazdag természetű, ahol különféle nemzeti parkokkal, bioszféra-rezervátumokkal, természetvédelmi parkokat is meglátogathatunk.

Fotó: DAM_Aktiv_Wandern_SzaszSvajc

A közúti kirándulás viszont remek alkalom a romantikus várak, a színes erdők, a lenyűgöző hegyi táj és a mérföldnyi homokos strandok felfedezésére.

Fotó: DAM_Aktiv_Wasser

És ha a sportosabb kikapcsolódás fontos számotokra, mindezeket megtapasztalhatjátok Németország sokszínűségét kerékpáros és túraútvonalakon.

Fotó: DAM_Aktiv_Radfahren_Weserradweg

Fedezzétek fel a Német Turisztikai Hivatal (DZT)  top-listáit itt: https://www.germany.travel/de/microsite/dreams-become-reality/dreams-become-reality.html

Az biztos, hogy így a COVID első hulláma után nagyon jót tesz az egészségnek, és ráadásul a szemet is gyönyörködtetik a változatos turistautak. Legyen itt szó akár geo cachingről, nordic walkingról, vagy egyszerűen sétáról.

Fotó: DAM_Aktiv_Radfahren

A futás rajongói, a tudatosan egészségesen élők és a romantikusok Németországban a legkülönbözőbb természeti tájakat tudják gyalogosan átszelni!  Emellett egy jól kiépített, mintegy 200.000 kilométer hosszú úthálózat gondoskodik arról, hogy GPS készülék nélkül is mindig tartani tudja az irányt.

Különleges természeti élményt ígérnek a természeti parkokon át vezető túrák. Azonban a német városokban és azok körül is sok zöld terület fedezhető fel.

Fotó: DAM_ Chiemsee, Bayern, Deutschland – View towards Kloster Frauenchiemsee (Abtei Frauenwörth) on Fraueninsel in Chiemsee with German alps (Bayerische Alpen) in the background and agricultural fields in the foreground.

Az út a cél: A német régiókon keresztül vezető legszebb turistautak listájáért kattintsatok ide: https://www.germany.travel/hu/pihenes/kirandulas/kirandulas.html

Kalandra fel hát, foglaljatok bátran a német úticélokra, a felejthetetlen családi pihenésekért!

Fotó: DAM_Sylt, Schleswig-Holstein, Germany –
Mother and son walking on Strand Westerland KurPromenade.
— With Model Release —

További információkat az alábbi csatornákon is találtok:

 

www.facebook.com/nemetorszag.travel

www.instagram/germanytourism

www.twitter.com/germanytourism

www.youtube.com/germanytourism

Forrás és fotók: Német Turisztikai Hivatal (DZT) Magyarországi Képviselete

Promóció