Négy alkalom, négy maszk: kipróbáltuk az Image Skincare újdonságait!

Gondolom, nem árulok el újdonságot: ahogy más mami, ha a szépségápolásról van szó, én is hajlamos vagyok háttérbe szorítani, a napi feladatok, a rohanós reggelek vagy az ágyba zuhanós esték mellett….. A hosszú és bonyolult ápolás nálam kizárt, egy hatásos maszkra azonban mindig kapható vagyok.

Ezért is örültem nagyon, mikor megtudtam, hogy a Royal Clinics, az Image Skincare márkával  idén tavasszal négy új maszkkal jelentkezik – odavagyok teljesen a maszkokért – az pedig csak hab lett a tortámon, hogy ki is próbálhattam őket. Négy különböző maszk vizsgázott négy különböző helyzetben- és mindegyik csillagos ötösre teljesített.

A BŐR  MESTERE

I MASK – Feszesítő átalakító pakolás: lazít és feltölt

Az úgy történt, hogy teljesen váratlanul lett 20 perc szabadidőm otthon egy lemondott délutáni megbeszélésnek köszönhetően. Persze, megtehettem volna, hogy nekiesem a reggeli rohanás maradványainak elpakolásához, de mivel egyetlen csemete sem igényelte azonnal a társaságomat, és életem párja sem próbált valami igen fontosat azonnal megbeszélni velem úgy döntöttem, önző leszek, és csinálok valami olyat, ami kikapcsol. Jöjjön egy kis kényeztetés a bőrömnek, és egy rövid pihenés nekem: jöhet az I MASK. A leírás alapján ritka hegyi bors kivonattal támogatja a stresszes bőrt és fokozza ellenállását a fáradtsággal és dehidratáltsággal szemben, a benne lévő jojoba gyöngyök gyengéden csiszolják le az elhalt hámsejteket.  A csillogó kék pakolás felkerült, én pihentem egy kicsit, a bőröm pedig puhává, simává varázsolódott, és a ragyogását is visszanyerte. Imádtam.


EGY POHÁR SMOOTHIE A BŐRNEK

I MASK – Tisztító, probiotikus pakolás: erősíti a bőrt

Imádom a ráérős hétvégi reggeleket, az elhúzódó közös reggeliket. Így történt, hogy hirtelen ötlettől vezérelve- és persze hogy némi egészséget is varázsoljak a családnak- készítettem egy jó nagy adag egészséges smoothie-t. De ha már egészség és méregtelenítés, a bőröm se maradjon ki: előkerült az Image tisztító és probiotikus pakolása. Ez a méregtelenítő pakolás táplálja  síti a bőrt probiotikumokkal, szuper gyümölcsökkel és a tisztító zöld agyag erejével. Frissítő zöld színével az arcomon szereztem néhány vidám pillanatot a család minden tagjának- igen, Fionához hasonlítottak- de csak a végeredmény számít: a benne lévő joghurt alapú probiotikum elegy a bőrö  jelen lévő bőrflórá ttámogatja, visszaadja a bőregyensúlyát, az ásványokban gazdag brazil zöld agyag tisztít és finomítja a bőrtextúráját, az antioxidánsokbandúsacai, mangosztán, goji és gránátalma növények gondoskodnak a táplálásról. Én pedig rettentően büszke voltam, hogy újra tettem valamit a bőröm egészségéért.

 

A BŐR AZONNALI FIATALÍTÓ HATÁSA

I MASK – Öregedésgátló, hidrogél lapmaszk: simít és ragyogóvá teszi a bőrt

Voltatok már úgy, hogy későn jutott eszetekbe: az esti program előtt jól jönne egy kis tuning a bőrnek, hogy a fáradtság jeleit azonnal eltüntesse? Na, pont így éreztem én is, mikor az aktuális havi barátnős programra készültem. Legyünk őszinték: ilyenkor azért összekapjuk magunkat, és a találkozó első része természetesen arról szól, hogy megdicsérjük a másikat. Pont ezért hívtam segítségül a hidrogél lapmaszkot: ez a maszk fehérítő ésöregedésgátló hatóanyagok komplexét tartalmazza. A benne lévő peptidek és fehérítő növényi kivonatok koncentrált elegye frissíti a fáradtbőrt. Erős antioxidánsok segítenek a ráncok kisimításában- hurráááá- a japán Onsen-Sui és a Dzsedzsu-szigeti különleges vizek a bőrásványokban gazdag hidratálással töltik fel. Én pedig természetesen lelkesen meséltem a csajoknak, miért látnak annyira kipihentnek.

INSTANT VÁLASZ A SZOMJAZÓ BŐR IGÉNYEIRE

I MASK – Hidratáló, hidrogél lapmaszk: visszapótol és feltölt

Mikor máskor vethetném be az utolsó hidratáló maszkot, mint a barátnős „buli” másnapján. J Kicsit sok volt a jóból, így későn kerültem ágyba és nagyon korán kerültem ki belőle, hiszen az élet nem áll meg. A reggeli roham után újra elcsentem magamnak egy kis időt – éljen a home office- és feltettem a maszkot, ami segít a bőrnek magába szívnia a nedvességet.
A benne lévő Onsen-Sui termálvíz és a Dzsedzsu vulkanikus vize csillapítják a bőrszomját, az esszenciális aminosavak és antioxidánsok táplálnak és nyugtatnak. Nem csalódtam: a bőröm hidratált, harmatos, sima és ragyogó lett, tuti, hogy hosszabb utazások után is bevetem majd.

Szerzőnk: Brunner Ágnes/Happy Family szépségrovat-szerkesztő