Napozzunk okosan! Fényvédelem 1. rész

Igen, mi már gőzerővel készülünk a nyárra! Az úticélok már megvannak- meg is mutattuk nektek – a következő lépés pedig a fényvédők beszerzése lesz. Ahogy minden évben, most is szétnéztünk a piacon, megnéztük kedvenc márkáink választékát és össze is állítottunk egy listát, amit megosztunk veletek is. Persze a gyerekek védelméről sem feledkezünk meg, de ígérjük, az ő bőrük fényvédelmével külön is foglalkozunk majd. Jöhet a lista első fele?

Sunglasses, sun cream and hat on white sand beach

Nivea Protect & Dry Touch Napozó Spray FF50

A Nivea régi nagy kedvenc, el sem tudjuk képzelni a nyarat az illata nélkül, igaz?

A spray kiszerelés már hosszú idők óta bizonyít: Nivea Protect & Dry Touch Napozó Spray FF50 nagy előnye, hogy nem ragad, pillanatok alatt felszívódik, nem hagy ragacsos nyomot a bőrön és hidratál is és hűsít. UVA és UVB szűrők kombinációjával nyújthatékony védelmet a nap káros sugaraival szemben. Véd a fürdés alatt is, de utána kend be magad újra. FF20, FF30 és FF50 faktorszámú változatokban kapható.

Nivea Protect & Dry Touch Napozó Krém Gél FF 30

Alig várjuk, hogy kipróbáljuk ezt a krém zselét, ami UVA / UVB sugarak ellen is erős védelmet nyújt 30 faktoros fényvédelemmel. Extra vízálló hatással is rendelkezik, így nem hiányozhat a strand kellékek mellől. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt összetétele gyorsan felszívódik a bőrön és azonnali védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.

Az IMAGE termékeket már régóta szeretjük, így nem kérdés, hogy idén nyáron tőlük is kerülnek a bőröndbe fényvédők.

Az Image Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50+ Könnyű textúra és átfogó széles spektrumú fényvédelem a nap káros UVA és UVB sugarai ellen: ez kell nekünk! Tökéletes sportoláshoz, vagy ha biztosan erős napsütésnek lesz kitéve bőrünk. Organikus cink-oxid és UV blokkoló homoszalát, oktokrilén és oktiszalát segít, hogy könnyedén felvihesd a bőrre, és nem nehezíti el, nem okoz nehéz érzést maga után. Ha te is ezt választanád, bő mennyiségben vidd fel, 15 perccel azelőtt, hogy napra mennél, majd 2 óránként használd újra.

Egészséges bőr és fényvédelem? Próbáld ki az IMAGE NEW Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+ színezett hidratálót, imádni fogod. Ez a mindennapi használatra szánt színezett hidratáló széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen, ráadásul Digital Aging Defense™ formulával segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok ellen. Áttetsző színű, könnyen eloszlik a bőrön, enyhe színt biztosítva, mely szépen kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad a bőrödnek. Kipróbáltuk, és azóta is oda vagyunk értük!

A Lancaster sem ma kezdte hódító útját, ha a fényvédelemről van szó, ráadásul a vízi sportokhoz mi is előszeretettel használjuk évről évre.

Lancaster Sun Sport hűsítő, láthatatlan fényvédő permet SPF50 láthatatlan permet, hűsít, hidratál és a vizes bőrön is használhatod

Ez az új generációs formula ellenáll az izzadásnak és a víznek, így ideális szabadban- és vízen végzett sportoláshoz is. A formula egyedi tulajdonsága révén mozgás hatására frissítő, hűsítő öszetevők szabadulnak fel. Az innovatív ‘Full Light Technology’ révén a napsugarak 100%-át veszi célba; nem csupán az UVB és UVA sugarak, hanem az Infravörös és a látható fénysugarak káros hatásai ellen is felveszi a harcot, ezzel védi bőröd egészségét és szépségét. Napozás előtt permetezd be vele a bőrödet és alaposan oszlasd el! A megfelelő fényvédelem érdekében gyakran és gazdagon kend be bőröd különösen, ha vízben voltál, törölközés, vagy izzadás esetén.

Érzékeny bőrűek figyelem!

A Lancaster Sun Sensitive Fényvédő arckrém SPF50+ a Sensiboost komplex formulának köszönhetően kiváló védelmet nyújt a napérzékeny bőrnek, közben segít a ragyogó barnaság elérésében. Az UVB és UVA szűrökön túl a Lancaster „Full Light Technológia” segít maximális védelmet nyújtani a látható fény és infravörös napsugarak ellen is, amik a napfény okozta bőrreakciókért is felelősek. A Lancaster Sensiboost Complex formulája megerősíti a bőr természetes védekezőképességét, segít csökkenteni a bőrpírt és az irritációt, mégis szép barnaságot érhetsz el vele. Jól hangzik, ugye?

Hamarosan folytatjuk a listát, mert bőven találtunk kedvencet!

Szerzőnk: Brunner Ágnes, szépségrovat-szerkesztő
Fotók: a márkáktól