Nagyon BABA ez a nyár!

Bizsergetően szurkál az almafröccs, jó hideg, ahogy föléhajolsz, belecsikiz az orrodba. Csorog a dinnyelé az arcodon, a Balatonban mosod le. A naptej kókuszos illata és a tenger sóssága simogat, csukott szemmel hallgatod a szelet. Tücsökciripelés és nyári vadvirágok nesze hallatszik, a bodzaszörpben kocog a jég.

MELYIK A TE NYARAD?

A Baba Nyári élmények termékcsaláddal megidézzük a nyár legjobb pillanatait- találd meg a kedvencedet, vagy merülj el a minden nap más élményben!

A dinnyés, a kókuszos és a bodzás illatú tusfürdők mellé most megérkezett a gránátalma-alma illatú Baba Almafröccs tusfürdő is.

 BABA ALMAFRÖCCS TUSFÜRDŐ
Javasolt fogyasztói ár: 400 ml -839 Ft / 750 ml -1279 Ft

Frissülj fel a Baba Nyári élmények legújabb tagjával, a Baba almafröccs tusfürdővel, mintha csak egy nyári zápor kapott volna el a nagy melegben. A bőrbarát pH értékű gránátalma-alma illatú tusfürdő egy kis vidámságot, egy kis puszit, egy kis huncutságot hoz a tus alá.

BABA BALATONI LÁZ TUSFÜRDŐ

Javasolt fogyasztói ár: 400 ml- 839 Ft/ 750 ml -1279 Ft

A Baba Balatoni Láz tusfürdő frissítően üde görögdinnye illata bármikor képes megidézni a balatoni nyaralások felhőtlen, semmivel össze nem keverhető hangulatát. Csupa mosoly, csupa nyár.

BABA KARIBI ÁLOM TUSFÜRDŐ ÉS HABFÜRDŐ

Javasolt fogyasztói ár: 400 ml tusfürdő: 839 Ft 750 ml habfürdő 1199 Ft

Távoli pihenéseket, tengerparti nyaralásokat varázsol a fürdőkádba a Baba Karibi Álom kókusz illatú tusfürdő és habfürdő. Mártózz meg a karibi hullámok lágy ritmusában, érezd bőrödön a kókusz- és csillaggyümölcs- illatú szellőt.

BABA TÜNDÉRKERT TUSFÜRDŐ

Javasolt fogyasztói ár: 400 ml – 839 Ft/ 750 ml – 1279 Ft

Ha nyár, akkor bodzaszörp! A Baba Tündérkert tusfürdő zamatos, csillagvirágot is rejtő, csodás bodza illata egy olyan kertet elevenít fel, ahol egész évben nyílnak a nyári virágok, és a tündérek sem alszanak téli álmot.

Forrás és fotók: Hello PR