Murau-Kreischberg: Nyári családi élmények felsőfokon

Családi nyaralás Stájerországban! Ahol az ottlét valóban mindig örömet és kikapcsolódást jelent.  Jól tudjuk, a tökéletes családi nyaralást leginkább  a kalandok, a lélek megújulása,  az új dolgok megismerése, a közösen megélt szórakozás színes kavalkádja jelentik. Ehhez már csak egy családbarát ajánlatokkal teli, szuper hely kell, túra-, és kiránduló utakkal, amiket minden korosztály gyermekei élveznek.

A Murau-Kreischberg régió pontosan ilyen ajánlatokkal vár Titeket!

Élmény az egész családnak

A kifejezetten kisgyerekes családok részére készült játszóterek, parkok közül kiemelnénk  a „Generációs játszóteret“-et, ami  Murau városi parkjában, trambulinnal, több homokozóval, hintával, vizijátszóterekkel és mászópályával is rendelkezik, valódi élményt nyújtva az egész családnak.

TIPP: Egy piknik a zöldben mindig óriási élmény az egész család számára! Piknikeljetek hát Kreischbergen! A hegyre fel  használjátok a Gondelbahn-t, a felvonót, így sokkal lightosabb lesz az odamenetel is, különösen ha kisebb gyerekekkel indultok útnak.  A Kreischbergen feltétlenül tegyetek egy kitérőt az erdőbe,  a  Dinoszaurusz parkba (Dino Wald), vagy ki is próbálhatjátok a DiscGolf Parkot közvetlenül a felvonó tetejénél.

Minden nap egy újabb kaland, játék és élmények sora várja a családokat. Így a szülők is ki tudnak kapcsolódni és a jól megérdemelt nyaralást minden ízében élvezni. A sokoldalú nyári program a Murau-Kreischberg régióban a család minden tagjának nyújt valamit: állatparkos élményektől családi túrákon és felfedező utakon át, változatos aktív programokig.

Csodálatos természet: élménydús túrák gyerekeknek és szülőknek
Ki mondja, hogy kirándulás a gyerekeknek unalmas? Lankás hegyóriások és illatozó alpesi legelők a sokszinűségükkel átváltoztatják a túrautakat egy kalandos- és felfedezőparkká, a kicsi és nagy túrázók számára.

Szállások a családi nyaralásához

Különböző szállások várják a családokat, úgy nyáron, mint télen is. Hotelek gyerekfelügyelettel, kempingek, vagy nyaralás tanyán, vagy akár lovastanya saját fürdőtavacskával. A választás a Tietek!

Családi csomag – Nyaralás vidéken

  • Kellemes családi szállás reggelivel
  • Audio-Tour Murauban es betűverseny gyerekeknek
  • Murli’s Kifestő es filcek minden gyereknek
  • Túranapló (pecsétgyűjtő) a közös hegycsúcs elérésekhez
  • Murtal GästeCard – számos kedvezmény a Top-kiránduló célpontoknál

3 éjszaka
Gyerek 7–12 eves       106€-tól
Felnőtt                         142€-tól

7 éjszaka
Gyerek 7–12               247€-tól
Felnőtt                         329€-tól

Érvényes:  2018.06.01.-09.30.

Információ & Foglalás:
Tourismusverband Murau-Kreischberg
Liechtensteinstraße 3–5, A-8850 Murau
T +43 / 3532 / 2720, info@tvb-murau.at
www.murau-kreischberg.at