Mitől luxus egy arckrém?

Az igényes nők alapvető szükséglete, hogy kiváló minőségű arcápoló készítményeket alkalmazzanak. A kozmetikumok alapvető értékét az összetevők minősége, tisztasága és hasznosulásának mértéke adja. Ezt egészítik ki az extra hatóanyagok, melyekkel már intenzívebb hatást érhetünk el.

Valaki csupán hidratálni szeretné az arcbőrét, hogy kiegyensúlyozza a környezet szárító hatását. Mások védeni és ápolni szeretnék az arcbőrüket, és vannak akik komoly sejtregenerálást és arcfiatalítást is várnak egy minőségi arckrémtől.

Bőrápoló alap kozmetikumok

Az arcápoló kozmetikumok feladata a hidro-lipid rétegnek a pótlása, a bőr védekező képességének erősítése és a fényvédelem. Alap követelményünk ezen kozmetikumoknál, hogy tiszta, vegyszermentes és jótékony alapanyagokból épüljenek fel.

Egy természetes bőrápoló arckrém is lehet luxus kategóriás. A luxus arckrémeknél értékes, magas árfekvésű alapolajokat alkalmaznak, ez lehet akár a jojoba-, a makadámia-, a rizs-, az argán- és a ligetszépe olaj. Vízfázisként a luxus kozmetikumok értékes virágvízből, akár deutérium csökkentett vízből készülnek.

Hatóanyagkozmetikumok

Ma a hatóanyag kozmetikumok adják az arcápolás csúcsát. Képesek a bőr szerkezetét regenerálni, a bőrfunkciókat helyreállítani és inspirálni, mert sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését. Általuk elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr. Alapjukat a bőrazonos kozmetikumok adják, majd erre épülnek a modern hightech hatóanyagok, melyekkel a kozmetikumok hatékonyságát növelhetjük.

Bőrazonos kozmetikumok

A bőr szerkezetének molekuláris megismerése segítette a bőrazonos kozmetikumok létrejöttét, melyek optimális mennyiségben éppen azokat a bőrfelépítő anyagokat tartalmazzák, melyekre az arcbőrnek szüksége van, beépülnek a bőrbe és bőrré válnak.

A luxus természetes bőrazonos kozmetikumokban alap követelmény, hogy a szükséges hatóanyagok magas minőségűek és arányukban a bőrnek megfelelő optimális mennyiségűek legyenek. Emellett elengedhetetlen, hogy az arckrém olajkompozíciója az arcbőr saját faggyú összetételével kompatibilisen legyen felépítve. Természetesen itt is az dönti el, hogy egyszerű vagy luxus bőrazonos arckrém születik, hogy az alkalmazott alapolajak, és összetevők milyen értékesek.

Értékes, luxus hatóanyagok

A hatóanyagkozmetika legnagyobb értékét a bőrazonos hatóanyagok és a bőrazonos felépítés mellett az aromaterápia, a nanopeptid technológia, és a nanokristály technológia adja.

Aromaterápia

Az aromaterápiában tiszta és természetes illóolajok segítségével harmonizáljuk, erősítjük vagy gyógyítjuk a bőrt, és emellett az illóolajok belégzése is pozitívan hat teljes lényünkre. A tudatosan alkalmazott 100% tiszta és természetes illóolajok a legértékesebb növényi esszenciák.

Nanopeptidek

Az innovatív hatóanyaggyártás új korszakát képviselik a célszerűen létrehozott nanopeptidek, melyek szerkezetileg gyakran meglepően rövidek, akár 4-5 aminosavból állnak. Ezek a rövid peptidek funkciójukat tekintve nem tápanyagok, hanem programozó jelmolekulák és kizárólag azoknak a sejteknek a működésére hatnak, melyeket megcéloznak és pontosan úgy, ahogy elvárjuk tőlük. Az azonos funkciójú peptidek komplex alkalmazásával a hatás nagymértékben fokozható.

Fő céljuk, hogy a DNS szekvenciákban kialakult károsodásokat regenerálják, az adott sejtek megfelelő receptoraihoz kötődnek, ott belső jelátviteli láncokat aktiválnak, melyekkel megváltoztatják a sejtek működését. Normalizálják a sejtműködést, serkentik vagy gátolják egy -egy fehérje, akár enzim termelődését, ami által optimalizálják a bőrfunkciókat.

A pigmentfolt kezelő nanopeptidek közvetlenül a tirozináz enzim termelésének normalizálásával szabályozzák a melanin optimális termelését a bőrben. A gyulladáscsökkentő nanopeptidek a gyulladáskeltő faktorok termelődést blokkolják a bőrben.

A fiatalító peptidek speciális célpontjai a dermis rostrendszerei, elsősorban az elasztin, illetve a kollagén. Egy kollagénből és elasztinból álló fehérjeháló felelős azért, hogy bőrünk feszes és fiatalos legyen. Egyes peptidek a fibroblasztokat ösztönzik új kollagén és elasztin termelésére, s ezáltal intenzív sejtmegújulás történik a bőrben. A regeneráló hatás tartós és látványos.

Más fiatalító peptidek az arcizmok stresszkezelését segítik, az izmokat behálózó idegrendszerre hatva ellazítják a mimikai izomrendszert, így támogatják az arcbőr vér és tápanyag ellátását, egészséges szépségét.

AGELESS BEAUTY KEZELÉSI SOR  43160 Ft

Nanokristályok

A fémek kolloidális oldásával szerves nanokristály hatóanyagok készíthetőek, melyek képesek sejtszinten energetizálni, vitalizálni és normalizálni a sejt működését. A kolloid kristály oldatok tiszta ionmentesített vízben szuszpendált tiszta nano fémeket tartalmaznak, ionizált fémrészecskék nélkül. Ez a technológia annyira új, hogy a pontos működési mechanizmust nem ismerjük, csak a tiszta pozitív hatást realizálhatjuk a tapasztalatban.

A kolloidális nano ezüst oldata sötét padlizsán színű, kiválóan alkalmas a bőr sejtszintű tisztítására, a mikroorganizmusok normalizálására. A kolloidális arany oldata rubinvörös színű, élettelivé, sugárzóan ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt. A kolloidális platina oldata ezüstös színű, támogatja a DNS regenerációt, erősíti és fiatalítja az arcbőrt. A kolloidális iridium segíti a sejtanyagcserét, a szöveti regenerációt és fiatalítja a sejteket. A kolloidális szilícium alapvető szerepet játszik a bőr anyagcseréjében, serkenti a kollagén és elasztin termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, fiatalít.

PERFECT BEAUTY KEZELÉSI SOR 116 950 Ft

Az értékes minőségi hatóanyagok az alapját képezik egy kiváló luxus kategóriás kozmetikumnak, mégis talán az tesz prémium kategóriássá egy terméket, ha az adott kompozíció felépítése által, a hatóanyagok tökéletes összhangja, maximális hatékonysága kialakul.