Mindent bele!

Az idei táska-trendekben minden korosztály megtalálja majd a kedvenc fazonjait. Az övtáskákon keresztül az oversize méreteken át minden megtalálható lesz a repertoárban, melyeket már csak a gardróbunkhoz kell igazítani.

Nézzük meg, hogy melyek az őszi szezon legkedveltebb fazonjai:

A nyári őrület után még mindig töretlen sikerrel hódítanak az övtáskák. Ezeknél a modelleknél nagyon fontos a testalkat, hiszen a legtöbb esetben a derekunkat,  vagy a csípőnket ölelik körül a pántok. Hordhatóak lezserebb stílusban, de egy blézerrel is nagyon mutatósak, a lényeg csak a formatervezésen múlik.

Képeken balról: Fekete – 3995 Ft/Bershka, Kockás – Burberry, Leopárdmintás – 8995 Ft/Mango, Lila – Marc Jacobs, Rojtos – Orsay, Kék – Sportmax, Zsákszerű – 14.995 Ft/Zara, Kockás – Versace, Bőrhatású – 5995 Ft/Reserved

A kisebb fazonok kategóriájában az átdobós táska a másik kedvelt modell. Ezekben a méretekben sajnos nem lehet túlgondolni, hogy mit viszünk magunkkal, mert cask azok a kiegészítők férnekbele, melyekre feltétlenül szükségünk van. Egy nagyobb táska mellett is lehet őket hordani, így egyből tudjuk, hogy mikor hová nyúlhatunk, attól függően, hogy éppen mire van szükségünk.

Képeken balról: Logós – Dior, Velúrbőr – 13.995 Ft/Mango, Rátétes – Gucci, Kaktuszos – 8995 Ft/Parfois, Nyomatos – Calvin Klein, Steppelt – 8995 Ft/Zara, Lakk – Yves Saint Laurent, Kockás – 5995 Ft/Reserved

A legtöbb városi nő a méretesebb fazonokat kedveli, hiszen a hétköznapi életben sok mindent kell magunkkal cipelni a munkába. A mostani trendekben ezeket a modelleket rövidebb fogóval, vagy nagyon lazán, akár hónalj alá csapva is viselik. A színválasztásnál nyugodtan legyünk bátrak, idén az élénk árnyalatok, párduc- és kockás minta a legmenőbbek.

Képen balról: Leopárdmintás – Max Mara, Kockás – 10.995 Ft/Parfois, Dupla – Coach, Színes – Acne, Monokróm – 9995 Ft/Mango, Velúr – 7995 Ft/Bershka, Zöld – Mulberry, Szegecses – 9995 Ft/Zara, Logós – Fendi

A táskákat is a ruhás szekrényünk kedvenc darabjaihoz kell igazítani, hiszen velük tud a teljes öltözékünk harmóniába kerülni.

Mindent bele!

Szerzőnk: Goike Nóra, divatszerkesztő, stílustanácsadó, blogger

 

Fotók: Vogue, Harper’s Bazaar