Minden, ami a gyerekétkezéshez kapcsolódik

avagy miben kéred az ebéded, kis szívem?

Tudjuk, hogy az az alapvető szülői feladatunk, hogy gyermekeinket élelemmel lássuk el, nem mindig fáklyás menet, főleg, ha válogatós gyerekkel van dolgunk.

Számtalan ok miatt, kezdve azzal, hogy éppen milyen színe, formája van az adott ételnek, futhat zátonyra az a próbálkozásunk, hogy egészséges ennivalóval lássuk el gyermekeinket. Pedig lássuk be, mi sem lehet egyszerűbb, mint, hogy szemünk fénye lenyeljen egy falatnyi brokkolit.

A mai listánkban, melynek összeállításához segítségül hívtuk a MINIPIACot, olyan étkezési kiegészítőket, tányérokat stb, mutatunk nektek, amelyek használatával könnyebben fog csúszni a falat egész biztosan.

  1. Négy részes, osztott tálca méretű tál, igazi DINO fanoknak. Minden finomságnak fog hely jutni, lehet válogatni, lényeg, hogy az étkezés végén minden dinót meg kell majd számolni ( és ugye az igazi dinók csak akkor látszanak, ha minden elfogyott a tálrólJ)
  2. Íme egy napsugaras bambusz gyerek étkészlet, a világhírű Marinski grafikus, illusztrátor keze munkáját dicsérve. Környezettudatos, természetes anyagból, bambuszból készült és meseszép.
  3. Szintén bambuszból készült ez a traktor tányér, csak és kizárólag a mezőgazdaság iránt elhivatott, leendő szakértőknek, szintén eloszthatjuk rajta a finom falatokat.
  4. Ez a 4 részes étkészlet (szintén bambuszból), kanállal együtt kapható, tengeri mintájával biztos nagy kedvenc lesz.
  5. A sok tányérhoz, tálhoz mutatunk egy katicás evőeszköz készletet, amihez tokot is kapunk, így utazáshoz, piknikhez, vagy éppen a nagyihoz menve is tudjuk használni.
  6. A krokodilos osztott tányér simán odatapad az asztalhoz, így nem kell attól tartani, hogy felborul evés közben, mi viszont könnyedén el tudjuk távolítani, legfeljebb majd azt mondjuk, hogy varázsoltunkJ
  7. Magyar anyuka tervezte és kivitelezte a vonatos porcelán tányért, amit étkészletben is meg tudunk vásárolni. Még a gyerkőc nevét is rá lehet íratni, igazi névre szóló, egyedi darab.

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

Forrás és fotó: Minipiac