Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?

Tudjuk-e még, hogy egy férfi és nő együtt, szövetségben milyen nemes dolgokat hozhat létre? Bedő Imre a tőle megszokott egyedi megközelítésben beszél a párkapcsolatokról áprilisi előadásában. Tréfa nélkül, férfias megközelítéssel világít rá arra, hogy mi tartja természetes módon egyben férfi és nő szövetségét.

Bedő Imre áprilisi ÖtvösMűhely-előadását ajánljuk figyelmetekbe, amely 2019. április 3-án lesz 19:00-kor, Budapesten.

Bedő Imre, Férfiak Klubja-alapító ezúttal a következő témát járja körbe a tőle megszokott módon, más szemszögből:

Felismerjük-e, milyen fontos a közös jövő tervezése és teremtése, hiszen ez teheti igazán értelmessé saját életünket? Hisszük-e, hogy személyiségfejlődésünk legmagasabb fokát érhetjük el együtt, és így lehetünk elégedettek és boldogok?

Mi kell ahhoz, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat és egymást egy hosszú távú párkapcsolatban? Hogyan tudja ötvözni erősségeit, megerősíteni szövetségét férfi és nő?

Kapunyitás: 18.00 órakor

Előadás kezdete: 19.00 órakor

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

Az ÖtvösMűhely látogatása kötelező regisztrációhoz kötött.

 

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?
Időpont: 2019. május 9., 19.00
Helyszín: Lurdy Ház

A Szabadság a párkapcsolatban
Időpont: 2019. június 6., 19.00
Helyszín: Lurdy Ház

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja ÖtvösMűhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben, majd otthon is! A szervezők rendszeresen teremtenek alkalmat komoly témák átbeszélésére.

Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várnak korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza, és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható, és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.

A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért kezdeményeznek Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.