Mi a Bing és barátai mese sikerének a titka?

Egyre több helyen jön szembe veled, de fogalmad sincs, hogy ki ez a piros kertésznadrágos, fekete bundájú nyuszi? Akkor itt az ideje megismerkedni Binggel, ugyanis Magyarországon is egyre népszerűbb a Bing és barátai rajzfilm!

Kicsoda Bing?

A sorozatot az Egyesült Királyságban kezdték el vetíteni 2014-ben. Elsősorban az óvodás korosztálynak szól, hiszen Bing maga is egy óvodáskorú nyuszi, aki minden epizódban egy újabb kihívással találja szemben magát.

A gyerekek azért is szeretik annyira ennek a bájos nyuszinak a történeteit, mert egészen hasonló helyzetekbe kerülnek ők is sokszor a hétköznapokban, mint Bing. Kivel ne fordult volna még elő például, hogy nem mert felmászni egy játékra a játszótéren vagy esetleg kiborította otthon a poharát  evés közben?

Persze Bing sosincs egyedül a bajban, mindig akad segítsége, hiszen a barátai azonnal ott teremnek mellette, ha kell. A mese legvégén aztán mindig levonják a tanulságot és együtt örülnek, hogy megint tanultak valami újat. Ilyenkor hangzik el az a mondat is, amit a Bing-rajongó gyerekek már kórusban mondanak a mese végén: „Ez amolyan Bing szokás!”.

Kik szerepelnek még Bing mellett a rajzfilmben?

A legtöbbet Flop, a narancssárga nyuszi látható Bing mellett a mesében, ő az, aki a leggyakrabban segít Bingnek, ha gondja adódik. Aztán ott van még Sula, az elefántlány, Pando, a panda, valamint Coco és Charlie, a két kisnyuszi is, hogy csak a legnépszerűbb szereplőket említsük.

Persze játékfiguraként Binget vagy bármelyik barátját is haza lehet vinni, így akár újra és újra el lehet játszani velük a rajzfilmben látott helyzetek. A szerepjáték során a gyerekek még inkább saját magukra tudják formálni a történeteket, ami nagy segítség nekik abban, hogy a maguk módján és tempójában dolgozzák fel a látottakat.

Bing és barátai játékok

A Játéksziget üzletek és a webáruház kínálatában most számos Bing és barátai játék található, érdemes végigböngészni őket. A 25 éves tapasztalattal rendelkező Játéksziget jól tudja mire vágynak a gyerekek, náluk mindig megtalálod az épp aktuális újdonságokat és az örökzöld játékokat egyaránt.

A plüssfigurák mellett Bing és barátai számos játékról visszaköszönnek, legyen szó akár  ágyneműhuzatról vagy éppen kicsiknek szóló kirakókról, netán óriás méretű puzzle-ról!

Tudtad, hogy létezik olyan kirakó, amivel akár már másfél-kétévesen is lehet próbálkozni, ha egy kisgyerek nyitott rá és van hozzá türelme is? Persze ehhez a nagyobb méretű, kemény papírra nyomott kirakókat érdemes választani, amelyek kevés darabból állnak és könnyedén kezelhetőek még a kis babakezek által is!

Ha kellően felcsigáztunk, gyere és nézz körül nálunk! A Játéksziget webáruházban most rengetegféle Bing és barátai játékból tudsz választani. A plüssfigurák mellett Bing és a barátai számos játékról köszönnek vissza, legyen szó akár kicsiknek szóló kirakókról, óriás méretű puzzle-ról vagy éppen ágyneműhuzatról!

Forrás és fotók: Játéksziget

Promóció

MEGOSZTÁS