Mesés pihenés belföldön, orientális élményekkel!

Különleges nyaralásra vágytok, de idén inkább belföldön pihennétek?

A Mesés Shiraz orientális világa, egzotikus tengerparti hangulattal vár Titeket idén nyáron is! Tengerpartot idéző hangulat, koktélozás a marokkói pihenőkertben, napozás a medence szélén!

Éld át pároddal, vagy családoddal az 1001 éjszaka varázsát és élvezzétek a napsütést a Marokkói Oázisban, Egerszalókon, ahol különleges programokkal gondoskodnak számotokra a maximális kikapcsolódásról!

A szálloda 65 szobával vár benneteket, melyek között különböző kategóriájú, részben pótágyazható, egy-két és háromlégteres szobatípusok szolgálják kényelmeteket.

Minden szoba külön világ, hangulatukat a berber fali minták emelik ki, melyek igazán egyedi, marokkói hangulatvilágot idéznek.

Szeretnél egy ingyen éjszakát?

Fontos, hogy a nyári vakáció mindenki számára életre szóló élmény legyen. Töltsetek el 4 nyári hétköznapi éjszakát, és legyetek a hotel vendégei az utolsó éjszakára! Élményoázisuk pedig mindig feledhetetlen programokkal vár!
https://shiraz.hu/hu/ajanlatok/31-shiraz-nyar

Nyári vakáció a családdal!

Van egy jó hírünk! 6 év alatti gyermekek ezzel a csomagajánlattal ingyenesen érkezhetnek! Üdítő kalandok a Shiraz Beach partján, mely az egész családot felpezsdítik.
https://shiraz.hu/hu/ajanlatok/shiraz-vakacio

Rövid kikapcsolódásra vágytok?

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki. És ehhez nem is kell messzire utaznotok, hiszen Budapestről csupán egy óra alatt elérhető. Útra fel, kell ennél több?
https://shiraz.hu/hu/ajanlatok/egyejszakas-kaland

MEGOSZTÁS