Mesehősök ünnepelnek Avalóniában – idén is lenyűgöző Mikulás műsorral várja vendégeit az Avalon Park

Közeledik sokak kedvenc időszaka, és karácsonyi díszbe öltözik a legtöbb város.  Lassan előkerülnek a piros Mikulás csizmák, a színes égők és karácsonyi dal szól mindenhonnan. A tavalyi, rendkívül sikeres rendezvény után az Avalon Park idén is varázslatos programmal várja az ünnepekre készülőket. 

Az év utolsó hónapját szinte kivétel nélkül minden gyerek epekedve várja – és nem csak a közelgő téli szünet miatt. Előbb a Mikulás érkezik meg csilingelő szánján minden házhoz, hogy a fényes cipellőkbe finom csemegét rejtsen, majd december 24-én megkezdődik a karácsonyi készülődés és az izgalommal teli várakozás; vajon mi lesz a karácsonyfa alatt? Az Avalon Park idén sem marad ki az ünnepi forgatagból – 2018. december 1-jén megnyílnak Avalónia kapui, ahol a tavalyi mesehősök mellett idén népszerű filmhősök kalauzolják el a kicsiket és a nagyokat egy varázslatos világba! December 1. és december 9. között, ahogyan tavaly is, a program már a park bejáratánál megkezdődik, ahonnan egy 20 perces interaktív játék kíséretében juthatnak el a látogatók a meseelőadás helyszínére. Természetesen a Mikulással való találkozás ebben az évben sem maradhat el, így a program élményén túl közös fotókkal és finomságokat rejtő ajándékokkal térhetnek haza a vendégek.

Az idei előadás a szeretetről és az összetartásról szól majd. A látogatók a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” című, 40 perces mesejátékot nézhetik meg az Avalon Park konferenciatermében hétköznaponként 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig 2 óránként veszi kezdetét a Mikulás show. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás szükséges, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás is kötelező, melyet a www.igazimikulas.hu honlapon tehetnek meg az érdeklődők.

Csöppenjetek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész családotok egy feledhetetlen élménnyel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!

Bővebb információért és a foglaláshoz látogassatok el a www.avalonpark.hu/mikulas-foglalas weboldalra, vagy hívjátok a 06-20/213-15-31-es telefonszámot!

 

Forrás: Sajtóanyag