Mercedes Viano – A sokoldalú

VianoOlyan sokoldalú, mint az Ön élete.
Önt csak akkor érdeklik a dolgok, amikor már megtörténtek?

 

Ezt a laza beállítottságot nem kell megváltoztatnia a Vianóval. Épp ellenkezőleg – mostantól még jobban felkészült mindenre.

A Viano többféle méretben és kivitelben készül: design- és felszereltségi változatonként háromféle karosszéria-hosszúság kapható. Az pedig, hogy ezen a felületen mit visz magával, a sokféle felszerelési részlet, például a variálható üléssínek jóvoltából, egyedül Önre van bízva.
Méretek, igényeseknek.
Úgy véli, hogy a Viano mindig egy kicsit másképp néz ki?
Ez a változatgazdagság és a variálhatóság miatt van. Azt, hogy milyen praktikus lehet egy szép autó, a három karosszéria-változat mutatja: kompakt, hosszú és extra-hosszú. Itt, a kiviteltől függően, akár nyolc személy vagy 4610 liternyi poggyász fér el.

Városi közlekedés közben pedig nagy előny, hogy kompakt méreteinek köszönhetően befér minden garázsba, autómosóba és parkolóházba.
Legyen belsőépítész!
Miről van szó? Segíteni kell lánya költözködésénél? Családi kirándulás lesz minden cókmókkal? vagy megbeszélés, kinn a zöldben? A Viano mindenre megfelel. Variálható sínrendszere, amelyen az ülések apró, 25 milliméteres lépésenként csúsztathatók el, a lehető legegyszerűbb. A hátsó egyedi ülések támláját előredöntve pedig asztalkát kapunk.

Még nagyobb mozgásszabadság kellene? Nem probléma! Magától értetődik, hogy az üléseket helytakarékosan előre lehet hajtogatni, vagy néhány kézmozdulattal, szerszám nélkül ki is lehet venni a járműből. Egykettőre Transporter válik a nagyterű Vianóból!
A legapróbb részletig átgondolt.
A bepakolás végén még mindig kimaradt sok minden? Akkor törölje ki szótárából a „nem fér el” fogalmat. Okos részleteinek köszönhetően ugyanis a Viano szinte mindennek kínál helyet, amire szükség lehet a mindennapokban.

A sok ügyes polc és zseb mellett rakodóhely van az egyedi ülések alatt, például síléc részére. Be- és kihúzható raktér-padló megkönnyíti a be- és kirakodást. Ott a vezetőajtó palack és pohártartója, az úti elemózsiát opcionális hűtődoboz várja. Akárhová pillant, praktikus megoldásokat talál!

Helyezze biztonságba kincseit!
A józanságot a Mercedes-Benz színvonalú biztonsági koncepció képviseli. Ennek révén képes a Viano megfelelni az aktív és passzív biztonság magas követelményeinek.

A korszerű karosszéria stabil túlélőtérré teszi a Vianót, amely messzemenően védi utasait, ha történne valami. A koncepcióból nem hiányoznak a légzsákok sem.

Az összehangolt koncepcióhoz tartoznak, az ésszerű részletek mellett, mint az adaptív féklámpa, az elektronikus vezetőtámogató berendezések is: például a legújabb generációjú ESP® menetstabilizáló, opcionális ESP® utánfutó-stabilizálóval.

Ha mégis bekövetkezne valami, nagyfokú biztonságot nyújt a Viano.

A vezető és az első utas frontlégzsákja alapfelszerelés. Az ülésfoglaltság-felismerő gondoskodik róla, hogy csak akkor nyíljon ki az utasoldali légzsák, ha ül ott valaki. Kívánságra beépítenek vezető- és utasoldali oldal- és függönylégzsákot [1] is, amelyek erős oldalütközéskor védik az ember fejét és mellkasát a súlyosabb sérülésektől.

Valamennyi ülésen hárompontos biztonsági öv rögzít gyorsan és biztosan. A vezető és az első utas ülésénél övfeszítő és erőhatároló csökkenti a frontális ütközéskor fellépő erőhatásokat. Az överő-határolás szintjét összehangolták a frontlégzsákokkal. Tökéletesen összejátszott csapat!
http://www.mercedesbenz.hu/

MEGOSZTÁS