Megújult az Oxigén Hotel – Bababarát wellness hotel Noszvajon a még színesebb családi élményekért

Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén. Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.

Hat év után elérkezett az idő, hogy a hotel egy sor új lehetőséggel biztosít még több felejthetetlen élményt apró vendégeik számára. Még több izgalmas pillanatot ígér 35 m2-rel kibővített színes játszóházuk, ráadásul a lurkók végre megismerhetik a helyet, ahová a hotel kedvenc dinoszaurusza, Páfrány sok-sok bohóckodás után nyugovóra tér.

Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Dínó Játszóházat ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel, és nem is akármilyen! A szuper ötletek közül egyszerűen nem tudtak választani, így kedves Vendégeik segítségét kérték, akik a tengeri élővilágot idéző folyosó mellett döntöttek, ők pedig természetesen meg is valósítottuk azt! Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozások közben a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészült ki.

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még baba barátabb? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal! A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit. Legyetek ti is részesei a megújult Oxigén-élménynek!

Hello Tél! csomagajánlatukra már tudtok is foglalni

Tartalma:

  • kényelmes, erdőre néző, csendes szobában történő elhelyezés
  • gazdag reggeli és bőséges svédasztalos vacsora
  • all inclusive, ingyenes ellátás minden 10 év alatti gyermek számára
  • díjmentes parkolás
  • díjmentes családi wellness használat
  • díjmentes WiFi
  • változatos, korosztályokra tervezett programok animátorainkkal a hét minden napján

Január 26. Jó ember a hóember – Fakutya koncert

Február 24. Nevet a Föld – Napvirág zenekar

  • welcome drink: a család minden tagja fejenként 1, itallapról választott (alkoholmentes) frissítőt fogyaszthat el az érkezés után

Kedvezményes csomagajánlatuk érvényes: 2019. január 15. és február 28. közötti időszakban eltöltött foglalások esetében.

Más akcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható, és a szállodai kiemelt időszakokban nem foglalható.

Hello Tél! 2=3 éjszaka Noszvajon

Hello Tél! 2=3 éjszaka

 

Forrás: oxigenhotel.hu

MEGOSZTÁS