Megérkezett az orvos-esztétikai kezelések legújabb sztárja, a Nucleofill kezelés!

Próbáld ki ezt az innovatív eljárást, amely hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket is!

Miben különbözik a többi bőrminőségjavító kezeléstől?

Az ilyen kezelések többsége hialuronsav alapú booster – ezzel ellentétben a Nucleofill egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki a hatását. A Nucleofill nem töltőanyagként funkcionál, hanem magukat a sejteket serkenti az aktívabb működésre.

Hatóanyagai, a polinukleotidok olyan molekulák, amelyek igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozásában (ezt szoktuk lifting hatásnak hívni) és a hidratáltság növelésében.

Pontosan milyen hatást fejt ki?

Egyszerre nem is egyféle, hanem hármas hatásra számíthatunk: hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. Ezek szinergiája segíti a bőr regenerálódását. Összességében ezt hívjuk bio-restrukturálásnak, aminek pozitív hozadéka egy hosszan tartó lifting is.

Milyen problémákra javasolt a kezelés?

A Nucleofill kezelés bárkinek javasolt, ha a bőr veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit mutatja, elvesztette ragyogását vagy mélyhidratálást igényel. A kezelés életkortól és bőrtípustól függetlenül végezhető.

Különböző koncentrációkban és sűrűségekben érhető el, melyekből attól függően választunk, hogy mit kezelünk vele.

Idősödő, dehidratált, fakó bőrre a Nucleofill Medium vagy Strong változatát használjuk, például a homlok, nyak és dekoltázs kezelésére.

A Nucleofill Eye azért különleges, mert hatását a szem környékén, akár a szempillavonalhoz nagyon közel is ki tudja fejteni.

Hajhullás és hajritkulás ellen pedig a Nucleofill Hair terméket használjuk, amely segíti a vaszkularizációt, azaz stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Nucleofill bőrbe juttatásának módját a kezelés célja határozza meg. Rendelkezésünkre áll a 5 pontos, injekciós technika, de kanüllel és multi-injekciós technikával is dolgozunk. Ezek közül a kezelt bőrterület és szükséges mélység alapján választunk.

A kezelést ajánlott 5 alkalmas kúraként igénybe venni, kéthetes időközönként. 1 alkalom ára 80.000 Ft.

További információkért katt ide: https://www.royalclinics.hu/Szolgaltatasaink/Borgyogyaszat/Nucleofill_kezeles.html