Megálmodtátok a tökéletes családi pihenést?

Ennek a sok összetevős egyenletnek egy oldalával foglalkozom ma: pihenés a hétköznapokban. Természetesen emellett tanácsos helyesen táplálkozni, sportolni, de az első és legfontosabb dolog az, hogy időről időre feltöltődjünk.

Rohanó világunkban sokkal hatékonyabban folytathatjuk a munkát, amikor megállunk egy percre, élvezzük az évszakok varázsát, és talán kicsit más nézőpontból látjuk adott dolgainkat. Pihenjünk hát meg családostul a vidéki szállodák egyik méltán legkiemelkedőbbjének kényelmes, csendes szobájában, adjuk át magunkat az őszi zsongásnak és lakjatok jól a legjobb ételekkel!

https://oxigenhotel.hu/tancolo-falevelek.html

A pihenés minden életkorban és minden élethelyzetben prioritás, különösen akkor, amikor nincs rá időnk. Ősszel általában pezseg az élet, az emberek oviba, munkába, iskolába, továbbképzésekre robognak és nem érnek rá megcsodálni azokat az ajándékokat, amikkel ilyentájt nagyon is sűrűn találkozhatunk. Vajon a hétköznapokban elég figyelmet fordítunk a feltöltődésre? Szerencsére van néhány jeles napunk az évnek ebben az időszakában is, amikor pár pillanatra megállhatunk élvezni az életet. A 2018. október 23., november 1. is közismert ünnepnapok és szerencsére hosszú hétvégék idén, de a Márton nap és a közelgő advent hagyományait is egyre többen tisztelik.

https://oxigenhotel.hu/pezsgo-november-videki-romantika.html

 

2018. november 11. környékén gyakoriak a lakomák, amelyeknek tradicionális alapanyag a liba, ehhez külön legendakör is szövődik. Jóllakottan mindenesetre sokkal kellemesebb erről filozofálni. Ejtőzésképpen tehetünk akár egy kisebb vagy nagyobb sétát. Az aktív pihenés kedvelőinek az október-november zseniális túrázási lehetőségeket tartogat, amikor a szivárvány minden színében pompázó fák ölelő karjában szívhatjuk magunkba az oxigéndús, friss levegőt. Ezek után nézzük végig, ahogy a nap megkoronázásaként az aranyló lombokon áttörő napfény beszűrődik a medencékbe és színesre festi az estét…

https://oxigenhotel.hu/marton-napi-vigalom.html

December elején pedig elkezdődik az év egyik legszebb időszaka: az advent, amikor lakásunkat és szívünket díszbe öltöztetjük a szeretet ünnepének közeledtére. Gyémántos hópelyhek kavargó tánca közben fahéjas mézeskalácstól illatozik a lakás, színes karácsonyfadíszeket készíthetünk és csomagolhatjuk az ajándékokat szeretteinknek. A jól végzett munka után pihenésképpen pedig mi sem felemelőbb, mint bekucorodni az ablak elé és jóízűen elkortyolni egy bögre forró teát, netán forralt bort!

https://oxigenhotel.hu/aldott-advent-hangolodas-karacsonyra.html

Csendes sétákra, az élet programokkal teli pezsgésére, vagy a nyugalom és elegancia szigetére vágytok? Az egész család elmenne pihenni, vagy kettesben a férjeddel, pároddal néhány romantikus napra áhítoztok? Mi más megtaláltuk a megoldást! A ráckevei felnőttbarát szállodában és a noszvaji gyermek-, és bababarát szállodában is a lehetőségek széles tárházával állnak az év hátralévő részében is rendelkezésetekre!

 

Promóció