Magyar Afrika a Bükk lábánál

Hamisítatlan erdei környezetben egy dogon törzsi faluba kalauzolja el az ide látogatókat a Bambara Hotel **** PREMIUM, mely a Bükk kapujának is nevezett, Egertől pár percre északra található Felsőtárkányban várja vendégeit.

Ha álmaiban az utánozhatatlan Afrika meleg hangulatára vágyik, de a hosszú utazásra nincs lehetősége, a festői szépségű Bükk hegység lábánál nem is kell messzebbre mennie.

Az afrikai miliő egy feledhetetlen wellness-élményre kínál lehetőséget, amely fizikai és szellemi egészségünket egyaránt bőkezűen támogatja. A felnőtteknel lehetőségük nyílik a gondtalan relaxálásra, míg a gyermekek életre szóló élményekkel gazdagodnak. Az élmény- és gyerekmedencék mellett méginkább kényeztető a dogon törzsi falut idéző spa világ, és a hozzá tartozó egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhó, a só-permetes gőzkabin, az uszadék-fából épült szauna és az aromaillattal gazdagított élményzuhany.

Mi sem természetesebb, hogy a kezelőkben tradicionális és rituális afrikai masszázsok is várják a vendégeket. A tetőtéren helyet foglaló, békés erdei környezetet idéző, gyermekmentes Száhel Wellness kipróbálása után az egyedülálló fürdőélményektől felfrissülve térhet haza. Mindezt egy különleges illatokkal, természetes kozmetikumokkal tökéletesített masszázzsal vagy kényeztető rituáléval teheti teljessé, s így újult energiával várhatja a szintén újjászületés előtt álló természet ébredését.

A gyerekek élményszerzéséről a Mangó gyerekszoba mesevilága, a Dzsungel játszószoba izgalmai, illetve a Mátrix klub szórakoztató játékai gondoskodnak. Ezen felül a hotel állandó lakókkal is rendelkezik: az átriumban egy barátságos szurikáta család él míg a Bükki Rejtélyparkban a mini kenguruk a vendégek kedvencei.

A szállodát körülölelő erdőben fekvő „elveszett majomvárosban”, a Bükki Rejtélyparkban vadregényes feladatokat oldhatunk meg, így egész nap izgalmas programlehetőségeket kínál a szálloda.

A környék kiváló kiinduló pontja a nagy családi kirándulásoknak, hiszen a közelben számos Bükki túra útvonal érhető el.

Ha igazán egyedi élményekre vágyik, válassza családjával az afrikai hangulatot és az egyedülálló természeti környezetet. Ígérjük nem fog csalódni!