Logiscool gyerektáborok az őszi szünetre

Idén az őszi iskolai szünetben a szülőknek egy teljes hétre kell megoldani gyermekük felügyeletét. A Logiscool élményekkel teli megoldást nyújt erre országszerte elérhető  táboraival.  A három, négy vagy öt napos programozás, robotika, digitális, Minecraft és Roblox táborok között mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb játékos kihívást. Akár online formában is.

Az elmúlt időszak nem csak a gyerekek, de a szülők számára is embert próbáló volt. A Logiscool felméréséből kiderült, hogy sok szülő már kivette az idei évre az összes szabadságát, így az őszi szünet alatti gyermekfelügyelet komoly kihívás a számukra. Emellett sokan jelezték, hogy szeretnének a gyermeküknek olyan elfoglaltságot a szünet alatt, ahol a korosztályukkal lehetnek, szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak, mindezt lehetőleg egy fejlesztő környezetben. A Logiscool ősszel is indít táborokat és a portfóliót úgy alakították ki, hogy a nyárihoz hasonló színes kínálatban minden gyerek megtalálhassa a számára izgalmas témát.

A programozó táborokban a gyerekek megalkothatják saját számítógépes játékukat, fejleszthetnek mobil applikációt, de akár a mesterséges intelligencia rejtelmeiben is elmerülhetnek. A robotika táborokban megismerik, hogyan gondolkodnak a gépek, sőt programozhatják is őket! Minecraft táborainkban a gyerekek igazi fejlesztőnek és dizájnernek érezhetik magukat, miközben térlátásuk, mérnöki gondolkodásuk, kreativitásuk is fejlődik, és még jól is szórakoznak. A legnépszerűbb a Minecraft Mars Küldetés, de a Design és a Classic tábor téma iránt is nagy az érdeklődés. Roblox táborainkban a résztvevők kedvenc játékuk alkotóivá válnak és bármilyen saját játékot készíthetnek az izgalmas autóversenytől kockázatos akadálypályán át trükkös rejtvényekig. A Logiscool digitális táboraiban pedig az alkotásé és a vizualitásé a főszerep videóvágás, honlap készítés és egyéb kreatív elfoglaltságok segítségével.

A jelenlegi vírushelyzet miatt a szervezők kiemelten figyelnek a gyerekek biztonságára. A táborok az ország számos pontján található Logiscool iskolákban és online is elérhetők. Az iskolákban biztonságos környezetben, a higiéniai kritériumok maximális betartásával várják a gyerekeket az egész napos és félnapos táborokba. Online tábor esetén pedig a diákok otthonról vesznek részt egy külön az otthoni játékos, interaktív tanulásra kifejlesztett tematika szerint.

A táborokról további információ itt érhető el: https://bit.ly/3o2l8WL