Lezser szettek a család minden tagjának

Máris itt a jó idő, és amire annyira vártál, megvalósulhat. Végre a kijárási tilalom után már nyakadba veheted az országot, hogy kisebb, nagyobb túrát tegyél a hegyekben, a vízparton vagy egy bájos magyarországi városkában. Ehhez hoztunk öltözködési tippeket, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Még mindig érdemes figyelni a divatáruházak online kínálatát, mert sorra jönnek a jobbnál jobb akciók. Előző összeállításunkban akciós ajánlatok közül szemezgettünk, de ha már nagyon vágysz egy kis shoppingolásra, akkor arra azért készülj fel, hogy egyelőre próbálás nélkül lehet csak megvásárolni a ruhákat – épp, mintha online rendeltél volna. A legtöbb esetben a termékek cseréjére vonatkozó határidőket meghosszabbították, így otthonodban kényelmesen felpróbálhatod, és ha nem lett jó, egyszerűen visszaviszed a boltba a ruhádat.

Még éppen nincsen annyira meleg, hogy kánikula ruhákra legyen szükséged, így olyan szetteket válogattam össze, amik kényelmesek, és egyaránt megfelelnek egy kirándulós, városnézős összeállításnak. Ha a kiegészítőket variálod, könnyen létrehozhatsz egy elegánsabb szettet, amit akár egy teraszos romantikus vacsoránál már be is vethetsz.

A színek terén idén sem maradhat ki az örök szerelem, a fehér. Most érdemes visszafogott színekkel párosítani: a drapp, a koptatott kék, a pasztell árnyalatok egyaránt divatosak. A fehér színben az a jó, hogy tökéletes alapdarab, és mindenki kedve szerint párosíthat hozzá kontrasztos színeket – mint a piros, a kék, a fekete, a zöld. Ugyanakkor trendi outfited lesz, ha a nyers színekkel, és a természetben megtalálható textúrákkal egészíted ki – például egy szalmakalappal, egy fonott övvel, egy háncs táskával.

NŐI: 1. Deichmann, 2. F&F, 3. Van Graaf/Marie Lund, 4. Reserved, 5. Zara, 6. Zara, 7. Zara, 8. Zara

Ezen a nyáron is a víz az úr. Jöhet minden, ami a tengerész stílust idézi fel, legyen ez a klasszikus csíkos, a kék-fehér-piros párosítás, de nagy kedvencek a koptatott farmer színek, akár farmer, akár vászon anyagból elkészítve. Ha szereted a kék árnyalatait, akkor szinte bármelyik boltban találsz majd magadnak kedvencet, sőt, a gyerekek és az urak is könnyedén felöltözhetnek ebben a stílusban.

NŐI: 1. Van Graaf/Marie Lund, 2. Reserved, 3. Van Graaf/Marie Lund, 4. Reserved, 5. Reserved, 6. Van Graaf/Marie Lund, 7. Van Graaf/Marie Lund, 8. F&F, 9. Van Graaf/Marie Lund, 10. F&F, 11. Zara

FÉRFI: 1. Springfield, 2. Van Graaf/Andrew James, 3. Reserved, 4. Deichmann/Tom Tailor, 5. Reserved, 6. Van Graaf/Nils Sundström, 7. Van Graaf/Finshley&Harding London, 8. Springfield, 9. Reserved, 10. Springfield, 11. Deichmann/Tom Tailor

FIÚ: 1. Zara, 2. H&M, 3. Reserved, 4. Reserved, 5. H&M, 6. Deichmann, 7. H&M, 8. Deichmann, 9. H&M, 10. H&M, 11. Reserved

LÁNYKA: 1. H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. F&F, 5. Deichmann, 6. H&M, 7. Reserved, 8. F&F

A szahara stílus idén is visszatért, így a bézs bármely árnyalatában találhatsz magadnak divatos ruhákat. Érdemes beszerezned egy overallt, mert az most is nagyon trendi. Válassz hozzá egy kényelmes papucsot, egy napszemüveget, és kész is a tökéletes nyári outfit. Ez a szín az urak számára is egy nagy kedvenc. Szinte mindenkinek jól áll, jól párosítható fehérrel, kékkel, barnával.

NŐI: 1.Reserved 2. Reserved, 3. Reserved 4. Reserved, 5. Zara, 6. Zara, 7. Deichmann, 8. Van Graaf/Marie Lund

FÉRFI: 1. Springfield, 2. Reserved 3. Reserved 4. Springfield, 5. Van Graaf/Rebel, 6. Springfield, 7. F&F, 8. Deichmann, 9. Reserved

Nincs nyár dzsungel minta nélkül. Újra és újra visszatér, különféle motívumokkal és színösszeállításokkal. A pálmalevektől a bogarakon és madarakon át, a színes egzotikus virágokig széles a kínálat. Ez a motívum pedig nem csak a hölgyek nagy kedvence, az urak számára is tartogat nagy meglepetéseket. Egy levélmintás inggel garantált a siker.

NŐI: 1. Zara, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M, 5. H&M, 6. Zara, 7. Reserved, 8. F&F, 9. Reserved

LÁNYKA: 1. H&M, 2. H&M, 3. H&M, 4. H&M, 5. Reserved, 6. Reserved, 7. Reserved

A gyerekekről se feledkezzünk meg! Akár játszótérre, kirándulni mentek, vagy szabadtéri sportolásra készültök, adj a kicsire egy színes, vidám nadrágot vagy pulcsit. Szenzációsan jópofa, mintás, grafikai elemekkel díszített ruhákat kaphatsz most, szinte dúskálhatsz a jobbnál jobb megoldásokban. Sok esetben szettben is kínálják a ruhákat, így még gondolkodnod sem kell, mi passzol hozzá.

LÁNYKA: 1. Reserved, 2. H&M, 3. Reserved, 4. Zara, 5. Reserved, 6. Deichmann, 7. Reserved, 8. Zara

FIÚ: 1. F&F, 2. Reserved, 3. F&F, 4. Zara, 5. Reserved, 6. Reserved, 7. H&M, 8. Reserved, 9. Reserved, 10. Zara, 11. Zara

Szerzőnk: Kovács Nóra, stílustanácsadó
Fotók: a fent megnevezett márkáktól