Lépj be a LEGO univerzumba!

Most te is részese lehetsz a Kocka Kalandnak, 2019. február 16-án és 17-én, az Allee Bevásárlóközpontban. Hétvégén a budapesti Allee Bevásárlóközpontban a LEGO Kaland 2 hőseié lesz a főszerep, akik mindkét nap izgalmas programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A program házigazdájaként, Emmet, reggeltől estig fogadja a vendégeket, hogy szupi-szuper hangulatot lopjon a LEGO rajongók szívébe egész hétvégén. Mellette találkozhatunk a film többi szereplőjével is, például Csoda Kittyvel vagy a mindenki számára már jól ismert Batmannel, akik 3D szobor formában sietnek segítségünkre, hogy közösen mentsük meg Apokalipcity városát a LEGO DUPLO® megszállóktól.

A LEGO univerzum harmóniájának visszaállítása érdekében csatlakozz Emmethez, Csoda Kitty-hez, Batmanhez és a többi LEGO hőshöz, hogy a zöld hátteres fotózáson egyedi képeket készíts a közös kocka kalandról, amiket aztán az esemény után emlékül hazavihetsz. A LEGO Kaland legszupi-szuperebb párosa Emmet és Lucy igazán menő lépéseket tanít, amelyekkel otthon is eljárhatod a LEGO táncot. Az eseményből természetesen nem maradhat ki a közös építés sem, amelyben minden építőmester megcsillogtathatja a tudását és a kreativitását is.

A helyszínen először lesz látható az a hatalmas interaktív mozaikfal, amin a LEGO kockákat megérintve a látogatók megszólaltathatják a különböző szereplőket. A kockák érintésre különböző hangokat adnak ki, így elbűvölve és további kreativitásra sarkallva a legkisebb és legnagyobb építőket is.

Tartsatok ezen a hétvégén az Allee Bevásárlóközpontba, hogy a LEGO Kaland 2 szereplőivel együtt megmentsük a LEGO univerzumot, és próbára tegyük bátorságodat, kreativitásodat és mesterépítői készségeidet!

*A programváltoztatás jogát fenntartják!

 

Forrás: Well PR Agency