Lepd meg szeretteidet Bioderma ajándékcsomaggal!

A Bioderma ajándékcsomagjai elegáns csomagolásban méltó ajándékok lehetnek a karácsonyfa alatt. Hidd el, a szeretteid bőre is hálás lesz érte!

A Sensibio H2O micellaoldat kíméletesen tisztítja és nyugtatja az érzékeny bőrt. Kitűnően távolítja el a sminket, alkalmazható a szem környékén is. A BB krém természetes színárnyalatának köszönhetően alkalmazkodik a bőr színéhez, nyugtatja és hidratálja a kipirosodásra hajlamos érzékeny bőrt és véd az UV sugárzás ellen.

Ajándékozz Bioderma Hydrabio csomagot az ünnepekre! A Hydrabio H2O micellaoldat gyengéden távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Hidratálja és előkészíti a bőrt az ápoló termékek használatára. A hidratáló koncentrátum intenzíven fokozza a bőr vízellátását, hialuronsav tartalmának köszönhetően rugalmassá és simává varázsolja a bőrt. Kitűnő sminkalap.

 

A Bioderma Sébium ajándékcsomag kitűnő választás problémás bőr esetén, teljessé teszi a kombinált vagy zsíros bőrtípus mindennapi ápolását. A Sébium H2O micellaoldat biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, így megakadályozza a pórusok eltömődését, miközben alapos tisztítást biztosít. A Sébium Global az első és egyetlen olyan bőrgyógyászati termék, amely biológiai úton hozza létre újra az egészséges bőrre jellemző összetételű faggyút és tünteti el a mitesszereket, pattanásokat.

 

További termékekért kattints ide, böngéssz, válassz, és irány a patikákba a Bioderma termékekért.

 

Forrás: Naos Hungary

MEGOSZTÁS