Lendülj mozgásba a karantén után!

Aki rendszeresen sportol, annak a karantén idején is szüksége volt a mozgásra. Mivel sok lehetőség nem volt, így én is elkezdtem futni minden nap, nem is gondoltam volna, hogy a futás mennyire nagyszerű.

Miután korábban nem futottam, a RICHTOFIT Rapid Active krémet használtam, hogy segítse a bemelegítést és elkerüljem a sérülést. A 3 hónap alatt a teljesítményem is rengeteget fejlődött, egyre hosszabb távokat voltam képes futni és még időben is javultam.

Rájöttem, hogy saját magammal versenyzek a végén, mindig újabb kihívásokat tűztem ki magam elé. Az biztos, hogy a futás az életem része marad, hálás vagyok, hogy a karanténnak köszönhetően kipróbáltam, és le sem mondok róla.

De nézzük meg: mi a RICHTOFIT, ami ilyen sokat segít a sportolás újraindításához?

A RICHTOFIT egy tudományosan kifejlesztett és bőrgyógyászatilag tesztelt egyedülálló sportkrém. 7 gyógynövény kivonatából álló komplex formuláját – orvosi körömvirág, közönséges vadgesztenye, igazi édesgyökér, libapimpó, közönséges dió, levendula és római kamilla- alkotja, és segítenek a mikrocirkulációs folyamatokban, ellazítják a testet és hidratálják, puhává varázsolják a bőrt. A krémet számos esetben használhatod: tökéletes egy fárasztó nap utáni masszázshoz vagy edzés előtti bemelegítő masszázshoz vagy az edzés utáni regeneráláshoz is.

A RICHTOFIT termékek ápolják a bőrt, gondoskodnak a bőrápolásról sportolás előtt és után is, tökéletes társad lesz az aktív életmódhoz!

Nézzük az örök kedvenceimet!

RICHTOFIT Rapid Active sportgél

Gondosan összeválogatott, különleges és egyedi, 7 gyógynövény kivonatának kombinációja, mentol hozzáadásával. A komplex formulát alkotó természetes gyógynövények kivonatának hatóanyagai révén segíti a bőr mikrocirkulációját, és a test ellazulását. A speciális gél formula segíti a gyors felszívódást, a mentol hűsítő hatása pedig felerősíti a regenerálódás érzését. Használata ajánlott magas intenzitású edzéseket megelőzően, támogatva a bemelegítés folyamatát, amely révén elkerülhetőek a sérülések. Edzésed, vagy fizikai aktivitásod után a test ápolására és relaxációjára. Puhává és hidratálttá teszik a bőröd, a mentol pedig frissítő hatású. Mindennapos használatra a nagyon aktívaknak.

 

RICHTOFIT Sportkrém

Emlékeztek ti is még a régi TV-reklámra? “Segít, segít az 5 gyógynövény – segít, segít a RICHTOFIT Sportkrém…” Eredetileg a termék 5 gyógynövénnyel indult, de rövid idő alatt a további kutatások alapján áttért a gyártó 7 gyógynövény kivonatának egyedi kombinációjára, mert ezt még hatásosabbnak látta.

Régi kedvencem még a 7 gyógynövény kivonatából álló különleges és egyedülálló komplex formulát tartalmaz. A természetes gyógynövények, a körömvirág, a levendula, a kamilla és a közönséges vadgesztenye kivonatokkal természetes módon segíti a mikrocirkulációt, és ellazítja a testet. Sportolásod előtt használva támogatja a bemelegítés folyamatát, ezzel megelőzve az esetleges sérüléseket, de tökéletes a mindennapos fizikai igénybevételeket követően is. Puhává és hidratálttá teszi a bőrt.

Maradjatok ti is aktívak! A RICHTOFIT mozgásban tart titeket is!

Bővebb infókat itt találtok: www.richtofit.com

 

Forrás: Pharmafit Sport Kft