Legyen meghitt az ünnep és tökéletes az ajándék!

A karácsonyra való készülődés része a megfelelő ajándékok kiválasztása szeretteinknek. Mindenki azt szeretné, ha családtagjai, barátai pontosan azt az ajándékot bonthatnák ki a fa alatt, amelyre igazán vágynak, de mégse kelljen órákat eltölteni a zsúfolt bevásárlóközpontokban tanácstalanul, elveszve a nagy kínálat közepette. Hölgyeknél talán könnyebb a dolgunk, hiszen általánosságban elmondható, hogy a szép dolgoknak igazán tudnak örülni. De mi történik akkor, ha már kipipáltuk az évek során az összes csillogó és ragyogó ajándékot?

Szerencsére az Image Skincare márkától már hagyománynak számító karácsonyi csomagokra minden évben számíthatunk, ha kifogytunk az ajándékötletekből vagy valami igazán ragyogó ajándékot szánunk szerettünknek. A divatos, kiváló minőségű ajándékcsomagokúgy lettek összeállítva, hogy modern, luxus karácsonyi ajándékként szolgálhassanak. Mindegyik csomag különleges hatásokat és érzéki élményt biztosít.

Nézzük meg, mely termékek kerültek idén az ünnepi csomagokba!

1. MEGÚJÍTÓ RITUÁLÉ kollekció

A legnépszerűbb Image Skincare termékek kerültek bele a Megújító Rituálé elnevezésű csomagba, melyek a leghatásosabb öregedésgátló formulákat tartalmazzák a gyors és hosszantartó, látható eredményekért. Feszesítik, világosítják a bőrt, fiatalosabb megjelenést biztosítanak.

– Teljes nappali és éjszakai ápolás
– Öregedésgátló hatás
– Ékszeres dobozra emlékeztető csomagolás

A csomag tartalma:

– the MAX™ stemcell facial cleanser
– AGELESS totalpure hyaluronic6 filler
– VITAL C hydrating repair crème
– I MASK firming transformation mask (minta)
– ILUMA™ intense brightening serum w/VT® (minta)

2. REVITALIZÁLÓ kollekció

Legyen a nappal és az éjszaka is ragyogóbb! Az erős lemosó, szérum és szemkörnyékápoló antioxidánsokkal és C-vitaminnal élénkítik a bőrt. Tisztítják, hidratálják, fehérítik a bőrt, így ragyogóan indulhat a nap.

– Tartalmazza a közkedvelt Vital C öregedésgátló szérumot
– Hidratáló nappali ápolást nyújt
– Antioxidánsokkal harcol az öregedés jelei ellen​​​​​​​
– Bélelt kozmetikai táska

​​​​​​​A csomag tartalma:

– VITAL C hydrating facial cleanser
– VITAL C hydrating anti-aging serum
– VITAL C hydrating eye recovery gel

3. SZÉPÍTŐ ALVÁS kollekció

Elalváskor a bőr automatikus önjavító állapotba áll át, így a megfelelő termékekkel a legtöbbet ilyenkor tehetünk érte. Tápláló éjszakai ápoló termékek alvás közben hidratálják a bőrt és a bőrbe zárják a hatóanyagokat. Antioxidánsokkal, vitaminokkal és hialuronsavval töltik fel a bőrt, hogy ébredéskor az revitalizált legyen. A tiszta selyem szemmaszk kizárja a fényt, hogy a szépítő alvás még nyugodtabban teljen.

– Tiszta selyem anyagú szemmaszkot tartalmaz
– Intenzív hidratáló és antioxidáns hatóanyagokkal teli éjszakai ápolás
– Bélelt kozmetikai táska

A csomag tartalma:

– the MAX™ stemcell facial cleanser
– VITAL C hydrating overnight masque
– I MASK hydrating hydrogel sheetmask (x2)
– VITAL C hydrating anti-agingserum (utazó kiszerelés)
– IMAGE Skincare selyem szemmaszk

Az IMAGE Skincare márka ünnepi csomagjai megvásárolhatóak személyesen a Royal Clinics orvos-esztétikai központban (www.royalclinics.hu ) vagy online, a márka hivatalos webáruházában: www.imageskincare.hu.

Forrás és fotók: Royal Clinics

MEGOSZTÁS