Legyen egész évben bikini alakod!

Sokszor, sok helyen olvashattad már: az életmódváltást soha nem késő elkezdeni! Elég egy aprócska lökés hozzá, ám ha megszületett az elhatározás, nem árt némi segítség sem. Velem sem történt ez másképp, amikor legutóbb a nyaralás előtt utolsó pillanatban kerestem S.O.S.megoldást az ápolt lábak eléréséhez, de most még magasabbra tettem a lécet: a tomboló, legforróbb nyárban szeretném elérni a tökéletes alakot – és ezt megtartani egész évben.

Mivel nem állnak távol tőlem a testkezelések, így megoldásként egy igen hatásos eljárást kerestem, egyetlen kritériummal: 30 percnél nem lehet több egy alkalom.

Munkámnak köszönhetően már többször írhattam a Royal Clinics kezeléseiről, így teljesen kézenfekvő volt, hogy új hóbortommal is őket keresem fel. A természetesen a szokásos kedvességgel fogadtak, és megbeszéltük, hogy egy konzultáció alkalmával egyeztetjük, mi is lesz a számomra leghatásosabb eljárás.  A konzultáció szokás szerint kellemes hangulatban telt, felmértük a feladatot, meghatároztuk a célt és kiválasztottuk a kezelést: az én segítségem az ultrahangos Ulstam lesz.

Az Ulstam olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) berendezés, ami a bőr alatti zsírszövetet kezeli. Nagyon precíz, nem invazív (azaz semmiféle sérülést nem okoz), és gyors kezelést tesz lehetővé az alakformálás során. Igazán jól hangzik, jöjjenek a részletek!

A kezelésnél az ultrahangnak a thermális hatását használja ki a berendezés, azaz célzott mélységben 65–70°C-ra melegíti fel a zsírszövetet a fókuszált ultrahang, ezzel roncsolva a zsírsejtek falát. Ha a problémás zsírszövet 25 mm-nél vastagabb, mindkét kezelőfejet használják, ha viszont 15–25 mm között van, akkor a kisebb, 7 mm-es fejjel történik a kezelés. Ezzel a kisebb fejjel folyik egyébként a comb és a felkar kezelése is. Természetesen semmi szükség érzéstelenítésre, altatásra, esetleg fájdalomcsillapításra, és nem kell tartani a bőrszövet felmelegítésétől sem: a kezelés a bőr alatti zsírrétegre fókuszál.

 

Megtudtam azt is, hogy az Ulstam tökéletes azoknak a problémás helyeknek a kezelésére, ahol mozgással és diétával nem tudok jelentős változást elérni, de kezelhető vele a has, csípő, derék, fenék, combok, belső combok, fenék alatti úgynevezettbanán rész, a lovaglónadrág területe és a melltartó alatti rész.

Meddig tart a hatása? Az már csak rajtam múlik!  A kezelés során hatékonyan károsított zsírsejtek nem regenerálódnak, a kiválasztással távoznak a szervezetből (ehhez a megfelelő folyadékfogyasztásra oda kell figyelni, az ajánlott mennyiség minimum 2 liter naponta). Ha odafigyelek az életmódváltásra, és hízás nem áll fenn, az eredmény tartós lesz!

Egy szó, mint száz: belevágok! Mivel a kezelés a terület nagyságától függően maximum 30 perc, és részemről semmiféle különleges előkészületet nem igényel, az biztos, hogy még ezen a nyáron élvezni fogom az eredményét, amiről hamarosan be is számolok majd!

Ha szeretnéd te is kipróbálni a kezelést,kattints a www.royalclinics.hu oldalra, ahol időpontot is foglalhatsz!

MEGOSZTÁS