Légy elégedett a tükörképeddel: fiatalodj 90 perc alatt 10 évet!

Újabb ismerős kép: reggel, rohanás. Már rutinszerűen veszed végig a napi teendőket: a gyerekek uzsonnája becsomagolva, az iskolatáska összepakolva és ma bizony a tornafelszerelést sem hagyjátok otthon… Mikor elégedetten nyugtázod: ma reggel minden a helyén van, vetsz egy röpke pillantást indulás előtt a tükörben, és felszakad a szokásos sóhaj… bárcsak tíz évvel fiatalabbnak látszanék…

Régen persze minden más volt. Nem gondoltuk, hogy valaha számítani fognak az elbliccelt alapos arctisztítások és bizony akkor még a gravitáció sem kopogtatott az előszobában…

Persze szeretjük azt mondani, olyanok vagyunk, mint a jó bor: az évekkel együtt csak nemesedünk… De ki mondana arra nemet, ha az idő megállítható, sőt visszafordítható lenne?

Jó hírünk van: már létezik olyan eljárás, amivel teljesen természetes hatást lehet elérni. Nem csak az arc laza szöveteit emeli meg (és a szemöldököt és nyakat) hanem közben beindítja a bőr természetes regeneráló folyamatait, és stimulálja a bőr fiatalságát biztosító kollagénrostok termelését.

Hazánkban körülbelül két éve végzik szakképzett orvosok az úgynevezett FineThread Contouring (FTC), azaz vékonyszálas kontúrozási eljárást. A kezelés során különböző méretű és kialakítású felszívódó szálakat helyeznek el a bőrszövet megfelelő mélységében, közel az izmokhoz. Ezek a szálak fokozzák a feszességet és stimulálják a kollagénrostok termelődését. Az FTC eljárást továbbfejlesztették, és megjelentek a kis fogakkal ellátott úgynevezett cog szálak: a szálakon található kis fogak belekapaszkodtak a szövetekbe, ezzel még jobban megemelve őket.

Lehet ezt a hatást még fokozni? Hát persze!

A Duo Lifting a világon a legújabb, felszívódó szálakkal dolgozó eljárás, ami egyedülálló és óriási lehetőségeket biztosít a bőrgyógyászoknak és plasztikai sebészeknek –és persze nekünk, szépülni és fiatalodni vágyóknak.

A Duo Lifting különleges szálai a korábbinál is erősebbek, és mindegyik szálon megtalálhatóak azok a bizonyos kis „csodát” hozó karmok, méghozzá nagyobb számban és speciális kialakításban, ennek köszönhetően a korábbinál is nagyobb a lifting-hatás és a lehető legjobb hatásfokkal rögzülnek a szálak. Bár a hatás jóval nagyobb, az eljárás a szokásos: helyi érzéstelenítésben végezhető.

A kezelést természetesen konzultáció előzi meg, ahol minden kérdésre választ kapunk: hogyan zajlik a kezelés, melyik területekre érdemes fókuszálni – általában az arc középső része, az orca és az áll vonala, a szemöldök és a nyak területe kezelhető vele igen hatásosan –és meg tudjuk beszélni a várható reális eredményeket illetve a kezelést követő teendőket is.

Ha mindent egyeztettünk, jöhet a sterilizálás és a helyi érzéstelenítés, végeredményként pedig a tartós, akár két évig is fennmaradó teljesen természetes hatás.

Szeretnéd te is kipróbálni a Duo Lifting arckezelést?

Bővebb információt itt találsz: www.royalclinics.hu

 

MEGOSZTÁS