Legjobb program nem csak hétvégére: állítsd össze a kedvenc Magnum Ruby jégkrémed!

Biztosan te is láttad már az idei nyár legnagyobb kedvencét, a Magnum újdonságát, a Rubyt. De honnan is jön az izgalmas szín? Most megtudhatod!

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét, amit az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hoztak létre.

Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti.

Legyen belőle ínycsiklandó jégkrém!

Magyarországon 2020-ban elsőként és kizárólag a Magnum forgalmaz Ruby csokoládés jégkrémet!

A Ruby

  • nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.
  • a jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja
  • belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel

Készítsd el a saját Ruby jégkrémedet!

A tavalyi év sikere után még exkluzívabb helyszínre költözött a Magnum Pleasure Store. Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel teraszán exkluzív környezetben, saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze saját jégkrémünket, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül. A legújabb csokoládékülönlegességgel, a Ruby csokoládéval együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatunk (a fehér, a tej- és az étcsokoládé mellett), amiket több, mint tízféle szórattal tehetünk még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról.

Ha elkészült a saját kreációnk, a kihelyezett fotó-boxokban készíthetünk róla fotót és a #magnumbudapest jelöléssel meg is oszthatjuk másokkal.

Kövesd a Magnum Pleasure Store facebook oldalát:

https://www.facebook.com/magnumbudapest/

(Nyitva tartás: minden nap 12-től 22 óráig.)

Magnum Pleasure Store fotók: Fekete Csaba