Legendás bőrápolási márka bőrünk fiatalságáért: ORLANE

Ismertek minket, ha bőrápolás, akkor nálunk a minőség elsődleges szempont. Különösen szeretjük azokat a márkákat, amelyeknél a tradíció és az innováció kéz a kézben jár azért, hogy bőrünk fiatalsága és egészsége sokáig tartson. A francia ORLANE pont ilyen, ezért is mutatjuk be nektek nagy örömmel mi is!

De nézzük, honnan is indul a márka, és története?

A Franciaországban alapított világhírű ORLANE márka ikonikus öregedésgátló kozmetikumainak sikerét egytől- egyig a szépségápolás tudományos megközelítésnek, innovatív kutatólaboratóriumi fejlesztéseinek, rendkívüli textúráinak, a házon belül kifejlesztett páratlan öregedés- gátló komplexének és a valóban hatásos formuláknak köszönheti.

1974: megalapították Franciaország egyik legrégebbi kozmetikai márkáját, az ORLANE-t.

1988: megszületik az ANAGENÉSE. A ,,sejtnövekedési faktorok” kutatása kapcsán átadott Fiziológiai és orvostudományi Nobel-díj annyira megihlette a márkát, hogy ennek tudományos hátteréből kiindulva született meg az ANAGENÉSE, ezzel világszinten forradalmasítva az öregedés elleni harcot. Az első, nemzetközi sikerű anti-aging termék nem csak legendás hírű lett, hanem mára igazi bestsellerré nőtte ki magát.

2015: tovább folytatódik az ANAGENÉSE fejlesztése: megszületik az ANAGENÉSE ESSENTIAL TIME-FIGHTING SKINCARE, ezzel forradalmasítva az öregedésgátló kozmetikumok piacát.

ANAGENÉSE ESSENTIAL TIME-FIGHTING SKINCARE – teljesen új irány az öregedésgátlásban

Zseniális, innovatív formulájának köszönhető a siker: fokozza az epidermális növekedési tényezők termelését a zsírszövetben lévő őssejtek és a DNS – javító folyamatok stimulálását.
Ez azt jelenti, hogy:
– használatával a bőröd regenerálódik
– a bőröd tökéletesen megújul
– az eredmény látványos és tartós lesz

Reebot a bőr mélyén

ANAGENÉSE ESSENTIAL TIME-FIGHTING SKINCARE termékcsalád eredményessége sokoldalú formulájának köszönhető: a fibroblasztok specifikus növekedését stimulálva beindítja a kollagénszintézisét, sejtmegújulást aktiválva javítja a bőr biomechanikai tulajdonságait, segít fenntartani az arc fiatalosságát, stimulálja az erek fejlődését és többek közt növeli az epidermális vastagságot is.

Ne felejtsük el a ránctalanító hatást sem!

Tesztek bizonyítják, hogy az aktív hatóanyagokkal bíró szuperformula hatására 18%-al növekedett a kollagén-szintézis a bőrben, a glükozaminoglikán ( a bőr nedvességmegtartó erejét fokozó cukor-molekula) szintézis terén pedig 69%-kos növekedésről számoltak be azok között, akik tesztelték a termékeket. Ami pedig a ránctalanítást illeti, az eredmény szintén lenyűgöző: a formula 7 napos használata mellett 10%-kal, míg 28 nap után 16%-kal csökkent a ráncok száma!

4 célirányos termék bőröd fiatalságáért

ESSENTIAL TIME-FIGHTING SZÉRUM 
30 ml 14 550 Ft

Tökéletes anti-aging koncentrátum, amely látványosan sokat tesz a bőrtökéletesítés terén. Javítja a bőrképet, kisimítja és ragyogóvá teszi az arcbőrt, már az első felvitel után. Enyhén gyöngyház-hatású textúrájával egészen mélyen, az epidermiszig juttatja el jótékony, öregedésgátló hatóanyagait, miközben az arcbőr felszínén is javítja a bőrhibákat.

ESSENTIAL TIME- FIGHTING ÁPOLÓ 
50 ml 14 550 Ft

Gazdag textúrájú krém, ami azonnali enyhülést és hidratálást biztosít a bőrnek. Fokozza a sejtmegújulást és regenerálódást, erősíti a bőrt, miközben nagyon szépen csökkenti a finom barázdákat és a ráncokat is.

ESSENTIAL TIME-FIGHTING MASZK 
75 ml 9750 Ft

Ezt az intenzív hatású terméket érdemes hetente 2-3 alkalommal is használnod az arc és a nyak területén. Alig 10 perc alatt csodát művel, a bőr fiatalabbnak tűnik, puhább és simább érzést kelt.

ESSENTIAL TIME-FIGHTING CARE SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ
15 ml 11 350 Ft

Pillekönnyű krém, láthatóan fiatalítja a szemkörnyéket. Serkenti az epidermisz regenerációját, gyönyörűen kisimítja az apró vonalakat és a szemkörnyéki ráncokat.

Az ORLANE termékek elérhetőek  a Marionnaud Parfümériákban!

Forrás: Munkatársunktól