Köszönj el a tüsszögéstől és az orrfolyástól!

Tudtad, hogy minden második ember küzd valamilyen allergiás megbetegedéssel? Arról nem is beszélve, hogy rengetegen szenvednek különböző tüdő- és légúti betegségekben, többek között COPD-ben és asztmában. Azonban egy hordozható sóbarlang végre megnyugvást hozhat az orrnak és tüdőnek.

Bárhová mész, magaddal kell vinned egy zsebkendőt és az orrspray-det? Félsz, hogy mikor tör rád a következő tüsszögőroham? Nem vagy egyedül, sajnos rengetegen küzdenek rajtad kívül ezzel a problémával. A kérdés, hogy van-e rá megoldás?

A rövid válasz pedig: igen.

A sóinhalátor, ami enyhítheti az allergiás tüneteket

A só belégzésének áldásos hatásait már a modern orvostudományok atyja, Hippokratész is felismerte.

Ezt az előnyt testesíti meg a DSI InHalo is. A termék ugyanis egy hordozható sóbánya, hiszen a száraz sóinhalátor tulajdonképpen szimulálja a földalatti sós barlang természetes klímáját. A só belégzéskor csökkenti mind a tüdő, mind az orrnyálkahártya irritációját, így hatékonyan küzd a nehézlégzéssel és váladékozással járó tünetekkel is.

A tervezők figyelembe vették a különböző betegségeket, illetve allergiás tüneteket, éppen ezért a DSI InHalo-t két különböző típusban is elérhetővé tették:

A Nasal (vagyis orr) száraz sóinhalátor azoknak segíthet, akik orrdugulással, tüsszögéssel, orrfolyással – tehát az allergia tipikus tüneteivel küzdenek. Ezt a nagyobb hatás érdekében akár aromapálcikával is lehet használni, ami nyugtató illóolajokat tartalmaz – ezáltal csökkenti az orrnyálkahártya irritációját.

A Bronchial – tehát száj – száraz sóinhalátor pedig az asztma, a hörghurut és az allergia tüneteinek enyhítésében nyújt segítséget.

Tiszta sókristály Erdély szívéből

Természetesen nem mindegy, hogy milyen só kerül az inhalátorba, hiszen a lényeg, hogy minél tisztább, minél természetesebb legyen a gyulladáscsökkentő anyag.

Éppen ezért a DSI inhalátorok 100%-ban tiszta, feldolgozatlan sót tartalmaznak, amelyhez az alapanyagot a híres Parajd sóbányából szerzik be.

 

Felfrissülés a só természetes erejével

A használata teljesen egyszerű

Csak fogd a DSI InHalo készüléket, távolítsd el róla a kupakot és tedd a orrnyílásodhoz vagy érintsd gyengéden az ajkadhoz az eszközt és lélegezz belőle. (Természetesen attól függően, hogy az orr- vagy a száj inhalátort választottad.)

A orr inhaláló esetén fogd be az egyik orrlyukad, majd minden egyes lélegzetvétel után engedd el és fújd ki a levegőt.

A száj inhalátor esetén pedig vedd el a szádtól és lélegezz az orrodon keresztül.

A kilégzés mindkét esetben nagyon fontos, hiszen ez biztosítja a megfelelő gyógyhatást.

Többszörösen díjazott termék

A terméket, nem csak a felhasználók, de a szakma is elismeri. Az inhalátor legutóbb Londonban, a Natural & Organic Products kiállításon kapott egy nagydíjat.

Az expón évről évre találkoznak azok, akik érdeklődnek az egészséges, organikus termékek iránt. A szakmai tagokból álló zsűri, valamint a kiállításon jelen levő közönség szavazata alapján a DSI InHalo nyerte meg a legjobb új terméknek járó elismerést.

Azonban nem csak egy hasznos, hanem egy ergonomikus, dizájnos termékről van szó. 2012-ben a DSI megnyerte a Red Dot Design Awards-ot (ez a formai megjelenés legrangosabb elismerése), illetve Magyar Formatervezési Díjjal is kitüntették már a DSI InHalo termékeket.

 

A DSI InHalo előnyei

  • Teljesen természetes, tiszta, organikus összetevőket tartalmaz ● Nem károsítja az orr- és szájnyálkahártyát
  • Bármikor, bárhova magaddal viheted ● Nagyban javítja az életminőséget
  • Használata egyszerű
  • Segíthet az asztmás rohamok csökkentésében ● Nincsenek káros mellékhatások

Frissítsd fel légutaidat a DSI-vel, és élvezd végre te is a napsütést és a természetet!

Lélegezz fel, bárhol, bármikor!

Nézd meg itt a termékeket és tudj meg még többet róluk: http://inhalodsi.eu/hun/termekek