KLASSZ! Gyerekszoba dekoráció

gyerekszoba2A gyerekszoba az otthon legizgalmasabb és egyik legszuperebb helyisége. Egy fantasztikus, álmokkal és kalandokkal teli kis birodalom, ahol még a 160 cm feletti látogatókat is azonnal beszippantja a képzelet világa. A tökéletes gyerekszoba dekoráció nem korlátozza a kicsik fantáziáját, hanem csak fokozza a jókedvet és kreativitást. Új ötleteket ad a játékhoz és gondoskodik arról, hogy soha ne érjen véget a nevetés.

Ha nem szeretnénk, hogy vendégeink a hófehér falú, kopár berendezésű gyerekek szobájába tévedjenek a fürdőszobát keresve, szerezzünk be néhány szuper gyerekszoba dekorációt mivel feldobhatjuk a kicsik birodalmát. Ne csak a falak kifestése jusson eszünkbe, ha valami klassz és színes dologgal szeretnénk felturbózni a gyerekszoba hangulatát! Mutatunk néhány szuper ötletet.

Falmatrica

falmatricaAkármilyen színű a gyerekszoba fala, a falmatrica remek választás, ha egyszerűen és gyorsan szeretnél színeket vinni a helyiségbe. Ha a falmatrica vízálló, erős anyagból készül, ellenáll a legnagyobb párnacsatáknak és falra fröccsenő kakaónak, így nem kell aggódnunk, hogy hamarosan csak szakadt és ázott papírcafatok nyoma marad a gyerekszoba dekorációból.

Menő választás falmatrica pöttyökkel, háromszögekkel vagy kis szívekkel díszíteni a falat. A pöttyök lehetnek színesek, egyszínűek, sőt akár metál fényűek is. Ragaszthatod őket színes vagy fehér falra, sőt bármikor könnyen átragaszthatod vagy eltávolíthatod őket anélkül, hogy a falmatrica maradandó nyomot hagyna a gyerekszoba falán.

Illusztrációk a falra

szobaillusztracioHadd mutassunk valami igazán egyedi gyerekszoba dekoráció ötletet! Fiatal illusztrátorok szebbnél szebb munkáiból válogathatsz a boltban, melyek nem csak gyerekszobák falára kiválóak. Különleges, aprólékos alkotások, ahol a modern és letisztult ízlés találkozik a kreatív és professzionális megvalósítással. Támogass fiatal tehetségeket, dekoráld gyönyörű illusztrációkkal a gyerekszobát, válassz Pajor HannaLászló Dóri vagy Péger Zsuzsi munkái közül!

Állatos tárolók

allatostaroloA rendrakás is lehet szórakoztató? Igen, méghozzá kedvenc állataid segítenek gyorsan és egyszerűen rendet rakni a játszás után. Hatalmas, vicces állatokkal díszített textil tárolók várják, hogy pillanatok alatt elnyelhessék a kedvenc játékaidat. A 3spouts tárolói ráadásul nem csak praktikusak, hanem gyerekszoba dekorációnak is szuper választás. Vidám állatok, változatos méretben és a legkülönbözőbb színekben.

 

Gyerekszoba falfestés

falfestesNe csak a hagyományos, fehérre meszelt vagy egyszínűre festett falak jussanak eszedbe ha a gyerekszoba falfestésre gondolsz! Gondolj valami újra! Gyerekszoba dekorációként akár saját festmény is kerülhet a babaszoba falára! ReKU vicces és különleges figurái minden gyerek és felnőtt arcára mosolyt csalnak. A falfestés ráadásul nem csak egyszerű dekoráció a gyerekszobában, hanem szívmelengető, életre szóló emléke a felejthetetlen gyerekkor.

 

Forrás: mamilla.hu