Kiskedvenced már a sebgyógyulásban is hű társad lehet!

Ismerős a helyzet, amikor a gyerekeknél valami csak akkor jöhet szóba, hogyha a kedvenc állatának a képe rajta van? Nem kell tovább keresgélnetek, megérkezett a felmentősereg a Hansaplast Állatmintás, és a Sensitive Kids gyermek sebtapaszai kíséretében!

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy minden gyermek szeretné felfedezni a világot, a bennük rejlő kíváncsiság és kalandvágy pedig újabbnál újabb kihívások elé állítja a szülőket is. A legbátrabb oroszlán, a legmagasabb fára felmászó kismajom és a leggyorsabban vágtató lovacska is megsérülhet néha napján, akárcsak a gyerekek egy izgalmas kaland során. Ezeknél a botlásoknál gyakorta nagyobb az ijedtség, mint a valódi fájdalom, így fontos, hogy a szülők megfelelő módon tudjanak segíteni rajtuk. A kezdeti riadalom viszont hamar elszáll, ha a kedvenc állatunk segít a gyógyulásban!

Az új Hansaplast Állatmintás sebtapasz kisebb vágások, sérülések esetén biztos védelmet nyújt a különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően, mely megvédi a sebet a szennyeződésektől és baktériumoktól. Rugalmas anyaga vízhatlan, a tapaszok díszítésére használt színezőanyagok pedig biztonságosak, nem okoznak allergiát, így érzékeny bőrű felfedezőknek is kiváló. A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz kívánt méretre vágható, ezáltal biztos tapadást tesz lehetővé nagyobb sebek esetén is, ezen kívül pedig hipoallergén és légáteresztő anyagú. A tapasz lecseréléskor fájdalommentesen eltávolítható, kiválóan alkalmas érzékeny bőrön való használatra. Az alapos tisztítás és a sebtapasz nyújtotta védelem után folytatódhat a kalandozás!

Már csak az a kérdés melyik kisállattal szeretnétek felfedezni a világot?

Állatmintás sebtapasz

  • Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas.
  • Színes gyerektapasz állatfigurákkal, melyet érzékenybőrűek is használhatnak.
  • A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

Ajánlott fogyasztói ár: 790 Ft

Sensitive Kids gyermek sebtapasz

  • Biztos tapadást tesz lehetővé.
  • Hipoallergén és latexmentes.
  • Fájdalommentesen távolítható el a bőrről.
  • Légáteresztő.
  • A kívánt méretre vágható.

Ajánlott fogyasztói ár: 790 Ft

Forrás: Eurolex Consulting