Kipróbáltuk, működik: alakformálás ebédidőben!

Ó igen, pontosan tudjuk a bevált receptet: egészségesen étkezünk, sok vizet iszunk, nagyon odafigyelünk a rendszeres testmozgásra és nem, egyáltalán nem csábulunk el és vágunk be egy egész tábla csokit, még a nehezebb napok előtt sem. Na igen, az elmélet…

A gyakorlat azonban egészen más: igyekszünk mindenhol a legjobban teljesíteni: anyukaként, dolgozó nőként és szerető feleségként… Ha az arány elcsúszik, a saját magunkra szánt időből fogunk lefaragni, ez biztos. És ha az egyensúly megbillent, azokat az esztétikai kezeléseket keressük, amelyek rövid idő alatt, nagyon is látványos eredményt hoznak…

Formás alak, feszes bőr rendel!

Az esztétikai kezelések virágkorukat élik, ráadásul tökéletesen kiszolgálják a mai kor igényeit: a kezelés rövid, nincs hosszú ideig tartó felépülési idő és azonnali, látványos az eredmény, és tényleg simán beiktatható egy ebédszünet ideje alatt…  Az arc a lélek tükre – tartja a mondás, így első sorban erre a területre, jó esetben a nyakra és dekoltázsra koncentrálunk. Aztán eljön a tavasz, és lekerül a jótékonyan takaró, térdig érő télikabát, és jön a pánik: már nincs sok hátra a bikiniszezonig!

Nyugalom! A megoldás a Maximus TriLipo kezelés!

A vágyunk tárgya azonban már cseppet sem elérhetetlen, ráadásul a lehető legmodernebb kezelések formájában érkezik a segítség. A Maximus TriLipo klasszikus ebédidős kezelés: az eljárás villámgyors – 20-30 perc –, egyáltalán nem okoz kellemetlen érzést és az arcbőr fiatalítására, ráncok kisimítására, toka kezelésére, alakformálásra, és a cellulit vagy striák eltüntetésére is tökéletes.

Tényleg működik!

Ráadásul nagyon egyszerűen: a rádiófrekvenciás energia felmelegíti a bőrt és kollagén-összehúzódást vált ki. Ez az összehúzódás az oka a bőr azonnali feszesedésének és a jobb textúrának. Ezzel párhuzamosan a melegítés stimulálja a fibroblaszt sejteket az új kollagén előállítására. Ez a kollagén gondoskodik a bőr megújult feszességéről és rugalmasságáról, enyhülnek a felszíni és mélyebb ráncok, halványulnak a hegek. Testkezeléseknél a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, így azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít, szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. Voilá! A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

Már egy kezelés is igen látványos változást hozhat, de az igazán optimális eredményhez érdemes egy kúrát végigcsinálnunk, és ha már elértük a kívánt hatást, pár havonta egy-egy fenntartó kezelést beiktatni, néhány életmódunkra vonatkozó változtatással együtt.

A visszajelzések is nagyon pozitívak:

„A pácienseink nagyon elégedettek az azonnali és hosszabb távú eredményekkel, és hálásak azért, hogy a kezelések ennyire gyorsak és kellemesek! Észrevehető változás már az első kezelésnél bekövetkezik, azonban az optimális eredményekhez kezelőkúra igénybevételét javasoljuk” – osztja meg tapasztalatait Bolgár-Horváth Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ vezetője. „Számomra nagy öröm, hogy hazánkban elsőként kezelhetünk a Maximus géppel.”

Próbáld ki te is a Maximus TriLipo testkezelést, amit most áprilisban 50% kedvezménnyel tehetsz meg! Bővebb információ: www.royalclinics.hu  (A kedvezmény a 2017. áprilisában foglalt, májusban felhasznált időpntokra is érvényes)

 

 

MEGOSZTÁS