Kinder Joy of moving : A mozgás öröme program – már otthon is!

Tippek és trükkök az otthoni játékos mozgáshoz

A Ferrero cégcsoport Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme programja Magyarországon az idei tanévben már a nyolcadik alkalommal ösztönzi rendszeres testmozgásra a kisiskolásokat.

A jelenlegi helyzetben a közös felkészülés és a versenyek lebonyolítása is szünetel, de elindult a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme Otthon program, ami egyszerű, kreatív, otthon végezhető gyakorlatokkal járul hozzá, hogy aktívabban, színesebben teljenek a hétköznapok. A játékos gyakorlatokat tartalmazó videók elérhetők a www.kinderjoyofmoving.hu oldalon.

A programról:

A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme programot a Ferrero Csoport azért hozta létre, hogy népszerűsítse az aktív életmódot és a fiatal generációt mozgásra ösztönözze. A program küldetése, hogy egyszerű, napi rendszerességgel végezhető gyakorlatok formájában az egész világon elérhetővé tegye a gyermekek számára az aktív, fizikai tevékenység lehetőségét, és hogy a gyermekek örömet leljenek a mozgásban.

Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme Magyarországon:

A mozgás öröme program, az idei tanévben már nyolcadik alkalommal indult útnak, azzal a céllal, hogy rendszeres testmozgásra ösztönözze a kisiskolásokat. A versenyprogramba jelentkezett, sorsolás útján kiválasztott 64 iskola diákjai a tanév során rendszeres foglalkozások során gyakorolnak, hogy a többfordulós kreatív és ügyességi sor- és váltóversenysorozatban mérjék össze felkészültségüket.A program összeállítása és lebonyolítása a Testnevelési Egyetem tanárainak és animátorainak közreműködésével történik, a feladatsor összeállítása az ő szakmai iránymutatásukkal valósult meg.

Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme Otthon:

A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme Otthonprogramkifejezetten kisiskolások számára készült, hogy a hosszú otthonlét során a gyermekek egyszerű, kreatív gyakorlatokkal tudjanak sportolni és játszani.A heti rendszerességgel online megjelenő gyakorlatokat a gyerekekönállóan is elvégezhetik, de az egész család számára is szórakoztatóak lehetnek. A program többek között ügyességi és mozgás koordinációt fejlesztő játékokkal ösztönzi a gyerekeket, hogy a mozgáselősegítse kikapcsolódásukat. A szervezők bíznak benne, hogy ebben a szokatlan helyzetben szakmai támogatásukkal sikerül segítséget és alternatívát nyújtani amozogni vágyó családoknak, illetve az újdonságokat kereső pedagógusoknak is.

További információért, valamint a tippekért és játékos videókért látogassanak el a www.kinderjoyofmoving.hu oldalra!

Mozgás ötletek otthon található eszközökkel – videó

Forrás: Eurolex Consulting Media és PR