Kihagyhatatlan 30 + 10 % Black Friday kedvezmény a Danubius Hotels bükfürdői és balatonfüredi gyerekbarát szállodáiba

November derekán már nemcsak az adventi hangulatot várjuk, de azt is jól tudjuk, hogy ilyenkor lehet a legjobb áron bevásárolni a Black Friday akciók keretében. Nemcsak karácsonyi ajándékokat szerezhetünk meg ezeken a szuper kedvezményes napokon, de a jövő évi családi pihenést is a legjobb áron tudjuk bebiztosítani. Csapj le a Danubius Black Friday szállásfoglalási akcióra december 1-jéig! Mutatjuk a 30 + 10 %-os kedvezményes ajánlatokat:

Boldog gyerekek, pihenő szülők = Bubbles Club

A Danubius sárkányos szállodáiba visszajárnak a családok. Teszik ezt a bőséges all inclusive – Danubius Hotel Bük, Danubius Hotel Marina – vagy félpanziós – Danubius Hotel Annabella – ellátásért, a tágas és változatos vízi és wellness világért, a vidám Bubbles Club animációs programokért. Sosem elég az önfeledt játékból, a finom falatokból, a pancsolásból, újra és újra barátságot kell kötni a Drazséval, Danyvel, Tikoval vagy Yoyoval, a Bubbles sárkányokkal.
Mit is tehetünk szülőként, látva gyermekünk elégedett és boldog arcát? Hát persze, hogy megígérjük, hamarosan újra jövünk a sárkányos élménybirodalomba. A balatonfüredi szállodák tavasszal nyitnak újra, ám a Danubius Hotel Bük folyamatosan foglalható, élvezhető. A december 1-jéig érvényes Black Friday akcióban most szabadon lemondható ajánlatokat foglalhatunk 30 + 10 % kedvezménnyel, a Danubius Hotel Bükbe legalább 3 éjszakára, a Danubius Hotel Marina és a Danubius Hotel Annabella szállodákba legalább 2 éjszakára.

Mit is jelent a 30 + 10 % a Danubius Black Friday akcióban?

A Danubius Hotels idei Black Friday akciójával igazán jól járnak a gyermekes családok, hiszen az 5 éves korig érvényes 100 % gyermekkedvezmény mellé még felsorakozik a rendkívüli 30 % Black Friday kedvezmény, amit megfejelhetünk plusz 10 %-kal, ha feliratkozunk a szállodalánc hírlevelére a danubiushotels.com oldalon.
Nincs is min gondolkodni, ugye? Csapjatok le most a vonzó bükfürdői és balatonfüredi foglalási lehetőségekre:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legalább 2 éjszakára foglalható ez a szuper ajánlat, a szabadon lemondható könnyítés azt jelenti, hogy az érkezés előtt legkésőbb 2 napig ingyenesen lemondható a befoglalt tartózkodás.

 

 

 

 

 

 

 

Végül még egy hatalmas előnyről is szót ejthetünk. A megtervezett, befoglalt és annyira nagyon várt családi nyaralás előtti örömteli várakozásról. A csillogó szemű, boldog gyermekről, aki alig hiszi el, hogy újra megölelheti Drazsé sárkányt, a pihenésre áhítozó szülőről, aki már az élménymedence vagy a Balaton hullámai közé képzeli magát, majd gondolatban végig kóstolja a mennyei szállodai büféasztal ízeit. Nincs mire várni, kattints és foglald le a Danubius legjobb Black Friday ajánlatait december 1-jéig!

Promóció