Kérjük vissza a sima és friss nyári arcbőrt: mi kipróbáljuk a Royal Clinics Yvorie hialuronsavas feltöltését!

Beindult a hajtás, a nyár már csak egy szép emlék. Ismerős érzés, ugye? Ha a tükörbe nézel, már egyre kevésbé látod a pihenés nyomait, pedig de jó lenne, ha kitartana még…

A feladat a régi, a megoldás azonban vadonatúj: ebédidőben elvégezhető kezelést keresünk, amitől a bőr friss és üde lesz, a ráncok halványulnak, mintha most jöttünk volna haza a nyaralásról.  Ez a Royal Clinics Yvoire hialuronsavas feltöltése!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha szépészeti kezelésről van szó, számunkra az elsődleges szempont, hogy a végeredmény természetes hatású legyen, és persze az is, hogy csak naturális és nagyon biztonságos hatóanyagokkal történjen, így nem volt kérdés: jöjjön a hialuronsav. De mit kell tudnunk róla?

A hialuronsav nem idegen számunkra, hiszen a szervezet egy természetes összetevője és valójában nem sav, hanem egy természetes poliszacharid (fehérjéhez kapcsolódó cukormolekula). Szerepe szerint vízmegkötő, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségében és vitalitásában.

Mi történik a hialuronsavasfeltöltés során? Hialuronsav tartalmú, teljesen természetes töltőanyagot juttatnak a megfelelő bőrrétegbe, hatására a beinjektált anyag csökkenti a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr volumenét. A töltőanyag szövetbarát, bőrünk természetes alkotórésze, ami nagy vízmegkötő képességének köszönhetően tartja rugalmasan és fiatalon bőrünket. A hialuronsav molekulák magukhoz láncolják a vizet, ezáltal csökkentik a mélyebb és a felszíni ráncokat.

(Az orvostudomány egyébként más területen is használja a hialuronsavat, például ízületek kenésére, xerosis illetve atópiás dermatitis kezelésére is.)

Ha már hialuron és feltöltés, akkor legyen a feltöltés magasiskolája:az Yvorie hialuronsavas feltöltés.

Ez a kezelés bizony minden kívánságunkat teljesíti: a bőrünk igényeinek megfelelő méretű részecskék kiválasztásával érhetjük el a hőn áhított hatást:

– a Classic kisméretű hialuronsav molekulákat tartalmaz, és tökéletes a bőr felszínén lévő ráncok töltésére és érzékeny bőrre

– a Volume közepes méretű hialuronsav molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat, és visszaadják az arc elvesztett volumenét

– a Contour 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia pedig az arckontúrok definiálására nyújt hatékony megoldást, kis- ésnagyméretű hialuronsav molekulák kombinációjával.

Ha megszületett az elhatározás, hát vágjunk bele, igaz?

Az eljárás egyszerű és gyors. Minimális fájdalmat érezhetünk, de a kezelést követően már vissza is térhetünk a szokásos napi rutinhoz. A kezelni kívánt területet lefertőtlenítik, majd egy helyi érzéstelenítő krémmel kenik be, ezután a feltöltő anyagot vékony tűvel több ponton a bőrbe fecskendezik. És kész! Az eredmény már azonnal szemmel látható lifting hatás és a ráncok kisimulása, de a hatóanyag lebomlása 9-12 hónap, így nyugodtan mondhatjuk, hogy hosszan tart a hatása.

És most jön a legjobb! Ha szeptemberben próbálod ki a kezelést, vagy foglalsz rá időpontot, 20 % kedvezményt kapsz!

Bővebb információkat a www.royalclinics.hu oldalon találsz, és időpontot is foglalhatsz!

MEGOSZTÁS