Kempingezni, ha esik, ha fúj? Naná!

Balatoni kempinges nyaralásnál az a jó, hogy programok és elfoglaltságok széles skálájából válogathatsz, így unatkozásra esélyed sincs! Ha csak nem kifejezetten az a cél…:-) Még akkor sem kell megijedni, ha esős napot fogsz ki, mert az itt következő felsorolásban erre az eshetőségre is találsz megoldást!

Jöjjenek tippjeink, amiket kifejezetten szeretni fogsz:

Programok mindenkorra

A Balaton körül számos gyönyörű túraútvonal és kilátó található, de ha egy kicsit rosszabbra fordul az időjárás, több beltéri programlehetőségből is válogathatsz. Íme pár tipp a teljesség igénye nélkül: keszthelyi Festetics-kastély, Tapolcai-tavasbarlang, tihanyi Levendula Ház interaktív látogató központ, Pannon Csillagda Bakonybélben, balatonfüredi Bodorka Vízivilág Látogatóközpont, illetve animációs programok a Balatontourist kempingjeiben a hét hat napján, melyek esős idő esetén is kikapcsolódást nyújthatnak a családnak a club helyiségekben.

Az aktuális animációs programokról a kemping faliújságjain tájékozódhatsz.

Játékok

Kempingezéshez mindig érdemes vinni társasjátékokat vagy kártyát, mert akár a strandon a pléden ülve, akár napnyugta után az elősátorban gyertyafénynél hangulatos és szórakoztató elfoglaltság.

Esőtánc

Kempingezéskor próbáld meg elengedni magad, és ha esik, ne ijedj meg tőle, hanem húzz egy gumicsizmát, kapj fel egy esőkabátot, és hagyd, hogy a gyerekek pocsolyáról pocsolyára ugráljanak, és élvezd a meleg nyári eső nyugtató hangját és illatát! Hidd el, nagyon nagy élmény lesz! Az eső utáni első napsugarak pedig üdítően hatnak a lélekre.

Grillezés

A kempinges grillezésnek nincsen párja! Akár családi, akár baráti körben, ennek a programnak mindig sikere van, és a nyaralás kihagyhatatlan eleme! Már sok helyen lehet kapni „egyszer használatos” grillt is, ha nincs saját felszerelésed, de a kempingekben tűzrakóhelyek is kialakításra kerültek.

Kemping Napok

A Balatontourist kempingjeiben a nyár folyamán több alkalommal is Kemping Napok kerülnek megrendezésre, amikor kiemelt animációs programokkal, főzőversenyekkel, esti show műsorokkal, játékokkal és ajándékokkal várják a Vendégeket. Ezek a napok rendkívül népszerűek, sok visszatérő vendég már direkt ezekre a hetekre időzíti a nyaralását.

Balatontourist Kempingek:

Balatonfüred: Balatontourist Füred Kemping & Üdülőfalu

Balatonakali: Balatontourist Strand-Holiday Kemping

Révfülöp: Balatontourist Napfény Kemping

Balatonberény: Balatontourist Berény Naturista Kemping

Kempingezésre fel!