Karácsonyra hangolva, avagy ünnepi készülődés a Hotel Marina-Port****- ban

Elérkeztünk az év legmeghittebb hónapjához, a decemberhez, amikor mindenkit áthat az ünnepi készülődés varázslatos hangulata. Ebben az időszakban visszagondolunk az elmúlt hónapokban átélt élményekre és hálát adunk azért, hogy szeretteink körbe vesznek minket és még több minőségi időt szeretnénk eltölteni velük. Ehhez tökéletes helyszínt biztosít a közvetlenül Balaton parton elhelyezkedő, a Happy Family által tesztelt, garantáltan baba-és gyermekbarát szálloda, a Hotel Marina-Port****.

Forró kakaó, illatos adventi sütemények, izgatott ünnepi várakozás, önfeledt lubickolás, varázslatos balatoni panoráma a pezsgőfürdőben ülve, színes gyermekprogramok, gasztroműhely, bábszínház, a téli Balaton nyugtató látványa… mindez Rátok vár, ha ellátogattok a szállodába az adventi vasárnapok bármelyikén:

• GYEREKNEKNEK INGYENES a szállás és a félpanziós ellátás szülőkkel egy szobában, hétköznapokon;
• 13 500 Ft / fő / éj áron az adventi vasárnapokon!

Részletek itt…

Használd ki az év utolsó hónapját arra, hogy az ünnepek előtt feltöltődj pozitív energiákkal és engedd, hogy a Hotel Marina-Port elkényeztesse tested és lelked. A Balaton közelségének télen is megvan a maga csodálatos hangulata, amely áthatja a szállodában töltött időt. Izgalmas gyermekprogramok, kényeztető wellness, kulináris élvezetek, élménygyűjtés felsőfokon. Mire vársz?

• GYEREKNEKNEK INGYENES a szállás és a félpanziós ellátás szülőkkel egy szobában, hétköznapokon;
• 2 éjszakás csomagár vasárnaptól csütörtökig 27 000 Ft / fő / 2 éj

Happy Family olvasóknak a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ban a legjobb ár garantált, és mindez csak néhány kattintás!

Részletek itt…

Kérj ajánlatot a Hotel Marina Port****-tól itt…

Fedezd fel a Hotel Marina Port****-ot itt…

MEGOSZTÁS