Karácsonyi varázs a Familyparkban

Vége a téli szünetben való unatkozásnak!

Látogassatok el Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, amely december 21. és január 6. között egyedülálló karácsonyi hangulattal és különleges ünnepi fényárral várja a látogatókat.

Egy klasszikus karácsonyi vásárral ellentétben, itt önfeledt és vidám szórakozás vár a gyermekekre is. A Karácsonyi varázs idején a teljes szabadidőpark nyitva tart, így akár télen is hullámvasutazhattok, tehettek néhány kört a körhintán vagy felfedezhetitek a téli erdőt az Erdei expresszen utazva.

A különleges fénypontok közé tartozik a karácsonyi showműsor, ahol naponta több alkalommal táncosok, énekesek és akrobaták szórakoztatják a nagyérdeműt. Semmiképp ne maradjatok le az előadást követő felvonulásról!

A parkban tett séta során is számtalan érdekes meglepetés várja a látogatókat. Ne felejtsetek el ellátogatni a télapóhoz vagy készítsetek néhány fotót emlékbe a külön erre a célra kialakított fotópontok egyikén.

Természetesen kulináris élményekből sem lesz hiány. Ki tudna ellenállni a sült gesztenye vagy a pirított mandula csábító illatának? A tábortűznél való mályvacukorsütés is igazán egyedülálló élmény.

Tehát irány a legnagyobb karácsonyi ünnepség, amely igazi szórakozás az egész családnak.

További információk:

2019. 12. 21.–2020. 01. 06.
Nyitva: 11.00–20.00 óráig
(Zárva: 2019. 12. 24., 25. és 31., valamint 2020. 01. 01. )

A belépőjegy ára: 21 euró (a 3 év alatti gyermekeknek ingyenes)
Online jegyek már 17 eurótól
Familypark, Märchparkweg 1, 7062 St. Margarethen (csak 20 km-re Soprontól)

www.familypark.hu

MEGOSZTÁS