Karácsonyi program-kavalkád a legerősebb animációs programokkal rendelkező Velence Resort & Spa-ban!

Valljuk csak be őszintén, hogy szülőként – egy, kettő, vagy akár még több gyerekkel – nagyon nem egyszerű a pihenés. Már a szervezés sem, hiszen ki tudja előre, hogy a kiválasztott helyen vajon minden családtag jól érzi-e majd magát. Márpedig az biztos, hogy ez a cél!

Mi már teszteltük számotokra a hazánkban legerősebb animációs programokkal rendelkező Velence Resort & Spa-t, és nagyon jó szívvel ajánljuk nektek a hotel garantáltan családbarát szolgáltatásait! A „családbarát” itt nem csupán üres, de jól hangzó jelző, hanem maga a kézzel fogható valóság. Foglaljatok még most az ünnepi periódusra is, töltsétek a karácsonyt ebben a feledhetetlen élményeket biztosító hotelben!

Egy kis ízelítő a várható program-kavalkádból:

Karácsony szentestéjén nemcsak gyerekek, de a felnőttek is meglepetés ajándékot kapnak. Színes ünnepi programokban lehet része annak, aki ellátogat karácsonykor és a két ünnep között a szállodába. A naponta más tematikára épülő, egész napos animációs programokra az esti előadás teszi fel a koronát: az elmaradhatatlan mini discót követően – többek közt – karácsonyi koncert, mesemondó, gitár-szaxofon duó, bábszínház, táncbemutató és bűvész teszik teljessé a napot.

Nem lehet olyan fárasztó egyetlen nap sem, hogy a sok apróság ne várná a nagy találkozást Ele-Fülöppel és Ele Fannival, a szálloda két kabalafigurájával. Vajon ki emlékszik arra, hogy Ele-Fülöp és Ele-Fanni honnan érkezett a szállodába?

Egy különleges, mesebeli országból, az Óperencián is túlról, Ele-Fániából. Mióta megérkeztek, gyerekek és felnőttek kedvencei lettek, jelenlétükkel, táncukkal mosolyt csalnak az arcokra.

A Velence Resort & Spa-t megcélozva külön öröm a „cél” Budapesthez való közelsége, s így a rövid utazási idő.

Itt tudtok Ti is tájékozódni bővebben, illetve foglalni is…